Kutsu luonto kotiisi? Ainutlaatuiset korkkitarvikkeet


Korkkipuhelinkotelo? Korkkivyö? Voitteko kuvitella näitä asioita? No, korkkia ei käytetä vain viinikorkkeihin!

Se on myös hyvä materiaali korkkiliittyville lisävarusteille. Yleisimmät ovat korkkilauta tai korkkirulla. Mitkä ovat muut suosittuja? Päinvastoin kuin voit kuvitella, korkkimarkkinoilla on oikeastaan ​​melko paljon lisävarusteita.


Korkkilohko


Teetkö teetä tai kahvia vieraille? Aseta muki korkkityynylle ja tarjoile sitä vieraillesi. Tämä temppu varmistaa, että pöytä ei kuumene liian kuumaksi tai että se ei vahingoitu pysyvästi kuumalla juomalla.

Se tekee tämän korkinerinomaisista lämpöominaisuuksista, joiden avulla se voi pysyä ehjänä ja pitää juoman lämpimänä. Korkkilattia käyttäytyy samalla tavalla.

Jos olet vaikuttunut näistä ominaisuuksista, voit saada korkkion, joka peittää koko lattian eikä pöytäsi.


Ergonominen korkkihiirimatto


Miksi vaivautua pelaamaan halpalla matolla, joka rullaa itsestään viikkojen raskaan käytön jälkeen, kun kaikki mitä voit tehdä, on ostaa korkealaatuinen korkkihiirimatto, joka on yhtä halpa? Lisäksi muutamalla uudella muutoksella se voi olla ergonominen.

Kaiken kaikkiaan se on erittäin hyvä laite pelaajille. Ehkä ammattilaispelaaja tarvitsee joitain lisäominaisuuksia, mutta sen pitäisi olla hyvä rento pelaaja, joka haluaa rentoutua hyvällä strategialla tai ensimmäisen persoonan ampujalla.


Korkkilauta


Il faut dire que le panneau de liège est probablement l’accessoire en liège le plus populaire du marché, mais il ne cesse jamais d’être utile.

Jos olet lapsi, sitä voidaan käyttää kotitehtävien muistutuksena. Jos olet opiskelija, tässä voit pitää kaikki muistiinpanosi ja aikataulut.

Ja jos olet jo työvoimassa tai vanhempana, korkkilaudalle on vielä toinen käyttötarkoitus. Onko se vain niin halpaa, taloudellista ja ympäristöystävällistä? kuten mikä tahansa korkista tehty.

Ja vaikka korkkinäyttää olevan hauras ja helposti vahingoittuva materiaali, se on oikeastaan ​​parempi kuin useimmat materiaalit. Jos laitat painavan esineen korkki, se voi vaurioittaa hieman, mutta se silti pomppii.

Tästä syystä korkkilauta on yleensä paras valinta lapsille, koska he vahingoittavat aina vahingossa tai eivät vahingossa eikä korkkilauta tuhoa helposti.

Jos haluat jotain hieman erilaista, voit myös harkita liimarullaa tai korkkiatelaa. Ne voidaan helposti kiinnittää seinään ja toimia kuin korkkilevy, samalla kun korkkien ainutlaatuiset lämpö- ja äänenvaimennusominaisuudet paranevat.


Vastaa

X
Tilaa Korkkinäytteitä