Luonnollinen ja terveellinen – harjoittele joogaa kanssa korkilla


Nyt saatat miettiä, mikä on joogan ja korkin yhteys? Eikö toinen heistä ole urheilua ja toinen materiaalia? Mitä mieltä olet tästä?

Tässä on ratkaisu: Voit harjoitella joogaa korkkimateriaalilla – olipa se sitten korkkilattia tai korkkityyny. Miksi tekisit sen joka tapauksessa? On useita hyviä syitä tehdä päivittäistä joogaa sellaisessa kerroksessa


Maaperän pehmeys

Ensinnäkin korkki alusmateerialin tai korkkilattia on erittäin pehmeä. Se auttaa, kun teet virheen jooga-asennossasi ja putoat maahan. Korkkilattia vähentää putoamisen tuskallisia vaikutuksia eikä vaurioidu pysyvästi.

Se jatkaa palautumista uudestaan ​​ja tarjoaa hyvän alustan päivittäiselle joogaharjoituksellesi. Parempi olla vaarantamatta jalkasi rikkomista tai loukkaantumista polvellesi perinteisellä kovalla alustalla.

Tietenkin voit silti ostaa liikuntamaton, mutta koko korkkilattia on mukavampaa – lattian ulottuvuus ei rajoita sinua – ja sen lisäksi se ei ole niin kallista. Se on itse asiassa yksi halvimmista lattiapinnoitteista.


Mykistää Määritteet


Toinen asia harjoituksessasi kustannustehokkaasta korkkilattiasta tai korkkirullaista on, että korkkimateriaalilla on erittäin hyvät äänieristysominaisuudet. Kun se asetetaan lattialle tai seinää vasten, se vaimentaa kaiken melun ja antaa sinulle tilaa rauhalliseen ja yksinäiseen meditaatioon.

Mikään satunnainen ääni ei häiritse sinua eikä mikään huuto estä sinua suorittamasta jooga-asennoitasi rauhallisesti. Eikö se ole mahtavaa? Siksi korkkiliimoja tai korkkiseiniä käytetään luokkahuoneessa tai äänitysstudiossa. Kuten voitte kuvitella, näissä paikoissa on paljon melua, jonka korkkivaimentaa.


Lämpöominaisuudet


Onko tällä korkkimateriaalilla muita kysymyksiä? Itse asiassa kyllä. Se voi olla hieman hämmästyttävä, mutta sillä on paljon hyviä ominaisuuksia. Sen lisäksi, että se on lempeä ja hiljainen, se pitää huoneen lämmön, tekee siitä tarpeeksi lämmintä ja säästää rahaa, jonka normaalisti käytät sähkölämmitykseen.

Saatat ihmetellä, miksi tarvitset lämpimän huoneen liikuntaan. Eikö sen pitäisi olla kylmä, koska sinulla on kuuma joogaa harrastettaessa? Muista, että kun hikoilet enemmän, menetät enemmän kaloreita ja harjoitteluistasi tulee tehokkaampia pienemmällä vaivalla. Ja keholle ei ole hyvä kokea lämpöshokkia, jos lämmität hyvin kylmässä huoneessa.


Kuten näette, korkkion todella paljon etuja jooga harjoitteluun …


Vastaa

X
Tilaa Korkkinäytteitä