Rakeistettu korkkis. Ominaisuudet ja käyttötavat


Oletko koskaan kuullut rakeistetusta korkista? Jos ei, sinun kannattaa ehdottomasti oppia heistä jotain – tämä on toinen upea korkin jälkeläinen. Näyttää siltä, ​​että pelletit voidaan valmistaa korkkitammen kuoresta. Mitä korkkirakeet tekevät?

Ensinnäkin ne voidaan valmistaa kaikenkokoisina ja tiheinä, mikä tarkoittaa, että ne voivat olla hyvin suuria tai hyvin pieniä. Tämä tekee niistä melko yleismaailmallisia ja tarkoittaa, että niitä voidaan käyttää monissa tilanteissa.


Luo taidetta kanssankorkian


Oletko taidemaalari vai taiteenopettaja? Harkitse rakeistetun korkinkäyttöä mukavana lisäyksenä oppilaidesi taideteoksiin. Korkkititsessään on erittäin halpa ja se voidaan itse pelletoida, mikä voi olla mielenkiintoinen ja hauska harjoitus lapsille.

Saatuaan rakeistetun korkinvoit pyytää oppilaita käyttämään sitä tekstuurina tai luomaan erikoistehosteita maaliinsa tai muuhun taideteokseen. Se voi johtaa mielenkiintoiseen vaikutukseen ja lisätä luovuutta. Puhumattakaan hauskanpidosta, joka tulee olemaan kurssin aikana.


Eristäväkorkki


Rakeistettu korkkion erinomainen täyteaine. Jos esimerkiksi haluat kääriä jotain, voit täyttää loput pakkauksesta rakeistetulla korkilavarmistaaksesi, että sisältö ei rikkoudu tai vaurioidu.

Toisaalta tämä ei tietenkään ole sopiva kuormitus kaikentyyppisille pakkauksille, ja sinun on varmistettava, että vastaanottaja tietää kuorman, jotta he eivät vahingossa kaada kaikkia pellettejä siihen. Vaikka se olisi varmasti hauska vitsi nyt, kun ajattelen sitä. Ehkä tämä on pieni Halloween-kepponen idea?


Kaiken kaikkiaan rakeistetun korkinkaikkien mahdollisten käyttötapojen saaminen on vaikeaa – sen takana on niin paljon ja kaikki riippuu luovuudesta. Se on kuitenkin helppo ja halpa saada käsiinsä, joten voit vain kokeilla paljon nähdäksesi, jos löydät toisen käyttötarkoituksen rakeistetulle korkite. Jos teet niin, ilmoita siitä meille.


Vastaa

X
Tilaa Korkkinäytteitä