Korkki Tapetti

Korkkitapetti koostuu paperimateriaalista, jonka pinta on peitetty ohuilla korkki-tammikuoren viipaleilla. Korkista valmistetut luonnolliset taustakuvat eivät ole vain ulkoisia, vaan myös sisäisiä ominaisuuksia. Koska korkkitammen kuori koostuu ilmalla täytetyistä soluista, sillä on alhainen lämmönjohtavuus. Tämän seurauksena korkkitapetit tarjoavat erinomaisen lämmöneristyksen ja niillä on erittäin hyvät eristysominaisuudet. Ne soveltuvat erityisen hyvin lämpöeristykseen, mutta myös äänieristykseen.

Toinen korkkitapetin positiivinen ominaisuus on se, että niillä on antibakteerisia, allergiaa aiheuttavia ja antistaattisia ominaisuuksia – ihanteellinen allergikoille ja astmaatikoille. Koska pölyhiukkaset eivät tartu niihin, niitä on helppo hoitaa. Taustakuvaa ei pidä puhdistaa märkällä, ja jos kyseessä on raikas tahra, suosittelemme puhdistamista hieman kostealla liinalla.

Korkkitaustakuvat ovat erittäin kestäviä, palonkestäviä ja valoa kestäviä jopa jatkuvassa valossa. Naarmujen tai naarmujen aiheuttamat vähäiset vauriot eivät ole havaittavissa korkin luonnollisessa rakenteessa.


Näytetään kaikki 5 tulosta