Luonnollinen Korkki Tapetti ”Normaali”

105.00 yhdelle rullalle 7,5m2


TEKNISET PARAMETRIT

Leveys: 0,75 mm

Pituus:  10 m

Paksuus 1 mm

Myydään täysrullina: 7,5 m2


7 varastossa

Kuvaus


Luonnollinen Korkki Tapetti ”Normaali”


Esittelemme sinulle uuden korkkitaustakuvan ”NORMAL”. Luonnollinen Korkki Tapetti ”Normaali” voi olla hieno sisustus. Ne inspiroivat monilla malleilla, väreillä ja tekstuurilla. Kauniisiin järjestelyihin kiinnitetään paljon huomiota. Korkkitaustakuviot ovat viimeisimpien muotisuunnitelmien inspiroimia. Korkkitapetilla on monia etuja. Se tuntuu miellyttävältä ja on lämmin. Se ylläpitää optimaalista lämpötilaa ja suotuisan mikroilmaston sisätiloissa. Korkkitapetit ovat terveellisiä myös kotitalousjäsenille, ovat kosteudenkestäviä eivätkä vedä pölyä. Allergia Potilaat arvostaa sen ominaisuuksia. Korkkitapetteja myydään täysrullina 7,5 m2 (10m x 0,75 m).


Määritelmä


Korkkitapetti koostuu paperitaustasta, jonka pinta on peitetty ohuilla korkkitammikuoren viipaleilla. Jotkut taustakuvavalmistajat käyttävät myös Aasian Amurin korkkipuista saatua jauhettua korkkigranulaattia tai korkkijäännöksiä. Tämäntyyppinen korkkitapetti on halvempi kuin korkkiviilutapetti.

On myös taustakuvia, jotka jäljittelevät alkuperäisten korkkitaustakuvien ilmettä. Ne näyttävät petolliselta samanlaisilta kuin oikea korkki. Nämä ovat pääasiassa ei-kudottuja taustakuvia.


Tuotanto


Korkkiviilusta valmistettu taustakuva koostuu kuoritusta korkin tammen kuoresta (Quercus suber). Ammattitaitoiset työntekijät kuorivat kuoren manuaalisesti erikoistyökaluilla. Kuorinnalla ei ole vaikutusta korkkitammen elämään ja sen kuori kasvaa takaisin.

Lajittele, pino ja anna työntekijöiden kuivua korkki ulkona vähintään kuuden kuukauden ajan. Tänä aikana korkki ei saa olla kosketuksissa maahan. Kuivaamisen jälkeen tuottajat höyrystävät ja tasoittavat kuoren. Tämän avulla työntekijät voivat käsitellä sitä myöhemmin. Korkki voi sitten levätä kuusi-yhdeksän kuukautta luomalla ainutlaatuisen solurakenteen luonnollisen kypsytysprosessin kautta ja soveltuvan jalostukseen.

Lisäkäsittelyn aikana kuori kypsennetään lämpötilassa, joka on alle 100 celsiusastetta. Tämä vähentää pilaantumisen astetta ja lisää joustavuutta ja määrää. Se vähentää myös tiheyttä. Sitten kuivataan uudelleen ja kahden tai kolmen viikon stabilointivaihe. Tässä vaiheessa kuoren kosteus laskee. Valmistajat valmistavat korkin jatkotuotantoa varten. Siirrät sen vastaavaan tuotantoon määriteltyjen laatutasojen mukaisesti. Korkkiviilun taustakuvien tuotantoon hyväksytään vain laatutasot A ja B.

Yksittäiset korkkiviilut on järjestetty halutulla tavalla ja liimattu manuaalisesti paperikantajaan (”laminoitu”). Tämä luo yksilöllisen kuvion, joten jokainen korkkitapetti on todella ainutlaatuinen ja toistamaton!

Korkkitaustakuvat näyttävät luonnollisilta ja tuntuvat lämpimiltä ja pehmeiltä. Erot taustakuvien rakenteessa ja värissä ovat melko luonnollisia. Nämä ovat laadun ja aitouden tunnusmerkkejä, eivät valmistusvirheitä. Luonnollisia korkkitapetteja on saatavana eri ruskean sävyinä.


Ominaisuudet ja hoito


Luonnolliset korkkitaustakuvat eivät ole vain ulkoisia, tässähetkinen ominaisuuksia. Koska korkkitammen kuori koostuu ilmalla täytetyistä soluista, sillä on alhainen lämmönjohtavuus. Korkkitapetit tarjoavat siis erinomaisen lämmöneristyksen ja erittäin hyvät eristysominaisuudet. Ne soveltuvat erityisen hyvin lämpöeristykseen, mutta myös äänieristykseen.

Korkkitapetien positiivinen ominaisuus on, että niillä on antibakteerisia, allergiaa aiheuttavia ja antistaattisia ominaisuuksia. Se on ihanteellinen allergikoille ja astmaatikoille. Koska pölyhiukkaset eivät tartu niihin, niitä on erittäin helppo hoitaa. Sinun ei tule puhdistaa taustakuvaa, kun märät ja raikkaat tahrat. Suosittelemme puhdistamista hieman kostealla liinalla.

Korkkitaustakuvat ovat erittäin kestäviä ja palonkestäviä. Ne ovat valonkestäviä jopa jatkuvassa valossa. Naarmujen tai naarmujen aiheuttamat vähäiset vauriot eivät ole näkyvissä. Myös korkin luonnollisessa rakenteessa.

Poista ympäristöystävälliset korkkitaustakuvat ovat täysin käsintehtyjä. Tuotanto ei sisällä kemikaalien käyttöä. Jos etsit ympäristöä ja terveyttä suojelevaa seinäpäällystettä, luonnollinen korkkitapetti on täydellinen valinta. Se parantaa myös sisäilmaa ja alentaa energiakustannuksia.


Asennus


Toisin kuin korkkilattiat, taustakuvissa ei ole viilupinnoitetta tai tiivistettä. Siksi sinun ei pidä asentaa sitä kosteisiin tiloihin. Se voi olla esimerkiksi kylpyhuoneessa tai keittiössä. Niiden luonnollinen materiaali imee kosteutta ja kangas voi turvota. Ne ovat kuitenkin täydellisiä seinäpeitteinä olohuoneisiin, makuuhuoneisiin ja toimistoihin.

Korkkitapettien käyttö on samanlainen kuin perinteisen taustakuvan. Pinnan on oltava kuiva, puhdas ja sileä. Suosittelemme leikkaamiseen tapetinsaksia tai muuta terävää leikkaustyökalua. Tämä tekee leikkauksesta erittäin tarkan ja estää reunojen ja halkeamien ohuessa korkkiviilussa.


Käy sosiaali sivuillamme


Onko sinulla kysyttävää? Älä epäröi käyttää verkkosivustomme chatia. Voit kysyä meiltä myös Facebook-kanavallamme. Löydät myös paljon mielenkiintoista tietoa korkista.

Muista myös käydä YouTube-kanavallamme. Lisäämme sinne säännöllisesti arvokkaita ja mielenkiintoisia videoita. Lähetämme tietoja korkin asennuksesta ja käsittelystä. Sekä monia mielenkiintoisia faktoja jatkuvasti kehittyvästä ja yhä suositummasta korkkiteollisuudesta maailmassa.

Lopuksi voit löytää upeita DIY-projekteja Pinterest-sivultamme. Lisäämme mielenkiintoisimmat korkkikäsityöt ihmisiltä ympäri maailmaa ja paljon muuta. Julkaisemme myös korkkimateriaaliamme. Löydät Pinterestistä tietoa, jota ei ole verkkosivuillamme tai muilla sosiaalisen median sivustoilla.


Lisätiedot

Paino 1.5 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Luonnollinen Korkki Tapetti ”Normaali””