Suuri soikea korkkimatto 40/30 cm koriste-setti 4 kpl

14.00 pakettia varten

Soikea korkkimatto iso 40/30cm koriste-setti 4 kpl. on yksi monista tarjoamistamme koristeellisista ruokailuvälineistä.

Kuvaus


Suuri soikea korkkimatto 40/30 cm koriste-setti 4 kpl


Suuri soikea korkkimatto 40/30 cm koriste-setti 4 kpl on yksi monista tarjoamistamme koristeellisista ruokailuvälineistä. Niiden mitat ovat 40 x 30 cm ja paksuus 3 mm. Ne on valmistettu koristeellisesta korkista. Niitä käytetään pääasiassa kotona, koska ne suojaavat täydellisesti pöytälevyjä ja muita paikkoja, jotka ovat alttiina lämpö- ja mekaanisille vikoille ja lialle. Meillä on erilaisia ​​malleja pehmusteisiin, joten kuka tahansa kiinnostunut voi löytää itselleen sopivan kuvion.

1 setti = 4 kpl


Vieraile sosiaalisilla sivuillamme


Onko sinulla enää kysymyksiä? Älä epäröi käyttää verkkosivustomme keskustelua. Voit myös kysyä meiltä Facebook -kanavallamme. Sieltä löydät myös paljon mielenkiintoista tietoa korkista.

Muista vierailla myös Youtube-kanavallamme. Lisäämme usein arvokkaita ja mielenkiintoisia videoita. Lähetämme tietoja korkin asennuksesta ja käsittelystä. Samoin paljon mielenkiintoisia faktoja. Ne tulevat jatkuvasti kehittyvältä ja yhä suositummilta korkkiteollisuudelta maailmassa.

Lopuksi, katso Pinterest -sivultamme upeita DIY -projekteja. Lisäämme mielenkiintoisimmat korkkikäsityöt ihmisiltä ympäri maailmaa ja monia, monia muita. Julkaisemme myös materiaaleja korkista. Löydät Pinterestistä tietoja, joita ei ole verkkosivuillamme tai muilla sosiaalisen median sivuilla.


.

Lisätiedot

Paino 1.00 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suuri soikea korkkimatto 40/30 cm koriste-setti 4 kpl”