Kumi korkkialuskerros 4mm (1mx10m)

95.00

Kumi korkkialuskerros 4mm (1mx10m)


FYSIKAALISET JA MEKAANISET OMINAISUUDET (ASTM F-104:n mukaan)


Koostumus – korkinjyvät ja rakeet
Kierrätyskumin koko [mm]: 1-2
Tiheys [kg/mK]: > 600
Vetolujuus [kPa]: > 900
Elastinen rentoutus [%]: > 75
Puristus [%]: 30 – 50


Kuvaus

Kumi korkkialuskerros 4mm (1mx10m)


Kumi korkkialuskerros 4mm (1mx10m), toimii tiivistysmateriaalina. Se koostuu luonnonkorkkigranulaatista ja styreeni-butadieenikumista (lyhyt SBR). Korkki- ja kumitiivisteet ovat melko tärkeä osa teollisuutta, koska niiden ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät niistä täydellisiä. Kumi korkkialuskerros 4mm (1mx10m) on puristuvaa ja joustavaa, kun taas kumilla on korkea mekaaninen lujuus ja mittasuuntainen vakaus. Yleensä korkin ja kumin seos sisältää 70% korkkia ja 30% kumia.


Kumikorkin käyttö


  • kelluvat lattiat
  • liimattu
  • massiiviset puulattiat
  • keraamiset tiilet
  • joustavat lattiapäällysteet, kuten PVC tai linoleumi
  • vaimentaa iskumelua ja parantaa lattian lämmöneristystä.

AKUSTISET OMINAISUUDET


Iskuäänen vaimennus LW [dB]: 25 – tulos kelluvalle tasoitteelle
(standardin EN ISO 717-2 mukaan)


TERMISET OMINAISUUDET


Lämmönjohtavuus [W/mK]: 0,067


Korkin ja kumin edut


Tätä korkin ja kumin seosta ei pidä aliarvioida. Se toimii voimakkaasti haihtuvissa ja vaarallisissa ympäristöissä ja kestää hyvin öljyjä, liuottimia, polttoaineita, sieniä, happoja tai jopa äärimmäisiä sääolosuhteita. Mikään neste ei pääse tunkeutumaan tällaiseen materiaaliin, ei isku eikä isku voi tuhota sitä – tämä materiaali suojaa myös sinua näiltä vaaroilta. Se on myös hienoa liukumattomana materiaalina, vaikka sen hiljaisuuden ominaisuudet ja vähentävät värähtelytasoja voivat tehdä siitä erinomaisen tahdon kaikille äänitysstudioille tai muille meluisille paikoille.


Ainutlaatuinenkorkki ja kumin yhdistelmä


Mitä voit tehdä sellaisella yhteydellä? Emme tietenkään puhu itseliimautuvista korkkirullista tai korkkiseinistä. Ajattele niveliä. Paljon niveliä. Ohjauskannen tiivisteet, venttiilikannen tiivisteet, öljypohjan tiivisteet … ymmärrät – ja niillä on todella merkitystä teollisuudelle. Ja lisäksi korkin ja kumin seos toimii erinomaisena tiivisteenä kampiakselin laakeriin. Kun painetta kohdistetaan, korkkisolujen ilma puristuu ja vaikuttaa vastapaineeseen pidätyspinnalla. Miksi se on tärkeää? Kaikkien oikeiden liitosmateriaalien on kyettävä kestämään. Ja koska voit leikata korkkia ja kumia niin helposti, niistä voidaan tehdä kapeat laippayhteydet.


Kyllä kokeilla!


Nämä edut todistavat, että tiede ja kokeilut ovat hyödyllisiä asioita, koska ilman niitä emme koskaan ajattele sekoittavan materiaaleja kuten korkki ja kumi. Tarkoitan, jos et olisi toimialalla, et edes ajatteleisi, että tällainen yhteys voisi olla hyödyllinen. Lisäksi se voidaan räätälöidä vastaamaan tietyn teollisuuden kaikkia tarpeita, mikä tekee siitä lähes universaalin.
Tarjouksestasi löydät erikokoisia kumi korkkilevyjä, jotka on mukautettu asiakaskohtaisiin vaatimuksiin.


Kutsumme sinut tutustumaan muunlaisiin korkkisubstraattien ja kumilevyjen valikoimaan.


Käy sosiaali sivuillamme


Onko sinulla kysyttävää? Älä epäröi käyttää verkkosivustomme chatia. Voit kysyä meiltä myös Facebook-kanavallamme. Löydät myös paljon mielenkiintoista tietoa korkista.

Muista myös käydä YouTube-kanavallamme. Lisäämme sinne säännöllisesti arvokkaita ja mielenkiintoisia videoita. Lähetämme tietoja korkin asennuksesta ja käsittelystä. Sekä monia mielenkiintoisia faktoja jatkuvasti kehittyvästä ja yhä suositummasta korkkiteollisuudesta maailmassa.

Lopuksi voit löytää upeita DIY-projekteja Pinterest-sivultamme. Lisäämme mielenkiintoisimmat korkkikäsityöt ihmisiltä ympäri maailmaa ja paljon muuta. Julkaisemme myös korkkimateriaaliamme. Löydät Pinterestistä tietoa, jota ei ole verkkosivuillamme tai muilla sosiaalisen median sivustoilla.


Lisätiedot

Paino 28 kg (kilogramma)
Dikte

4mm

Lengte

10m

Breedte

1m

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kumi korkkialuskerros 4mm (1mx10m)”