Korkkilastut

7.00 yhdelle kilolle

1 kg lastuja = noin 9 l

Tuotetunnus (SKU): WIORKI Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus


Korkkilastut


Korkkilastut  Niitä käytetään puutarhan multaa. Niiden ansiosta maaperästä tulee hedelmällisempää. Se suojaa maaperää rikkaruohoilta ja liialliselta vesihäviöltä. Alustan tasaisen lämpötilan saavuttaminen – sen jäähdyttäminen kesällä ja lämmitys talvella. Korkkilastut houkuttelevat puoleensa kuljetettuja mikro-organismeja, kuten kastematoja, jotka lannoittavat multaa multaa, tarvitaan terveitä kasveja ja parempaa pahaa. Chips hyvin hoidettu, että puutarha vydajna paremmin hoidettu. Ne estävät myös kasvien äärimmäisen likaantumisen. Muut ommeltu lastut voivat toimia kuivikkeena hamstereille, chinchilla-kaneille tai muille lemmikkieläimille. Korkkilastuilla on hyvä imukyky. Ne eivät herkisty eivätkä vaadi voimakasta aistia. Ne eivät pölyä ja kestävät hometta ja sieniä. Se on täysin luonnollinen tuote.

 


Suosittelemme myös muita korkkilattia tuotteita valikoimastamme.


Onko sinulla kysyttävää? Älä epäröi käyttää verkkosivustomme chatia. Voit kysyä meiltä myös Facebook-kanavallamme. Löydät myös paljon mielenkiintoista tietoa korkista.

Muista myös käydä YouTube-kanavallamme. Lisäämme sinne säännöllisesti arvokkaita ja mielenkiintoisia videoita. Lähetämme tietoja korkin asennuksesta ja käsittelystä. Sekä monia mielenkiintoisia faktoja jatkuvasti kehittyvästä ja yhä suositummasta korkkiteollisuudesta maailmassa.

Lopuksi voit löytää upeita DIY-projekteja Pinterest-sivultamme. Lisäämme mielenkiintoisimmat korkkikäsityöt ihmisiltä ympäri maailmaa ja paljon muuta. Julkaisemme myös korkkimateriaaliamme. Löydät Pinterestistä tietoa, jota ei ole verkkosivuillamme tai muilla sosiaalisen median sivustoilla.


Lisätiedot

Paino 1.100000 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Korkkilastut”