Luonnollinen korkkimehiläisvaha

10.80 vartenyksi kappale

Kuvaus


Luonnollinen korkkimehiläisvaha


Luonnollinen korkkimehiläisvaha mehiläisvahaa käytetään korkkiseinä, puukalusteiden jne. Pinnan ylläpitämiseen. Se pidentää säilyvyyttä, sisältää luonnollisia ainesosia, jotka elvyttävät korkkia ja korostavat sen väriä. Vaha suojaa materiaalia tehokkaasti kosteudelta ja naarmuilta; se sisältää tärpättiä, mutta on vaaratonta terveydelle ja ympäristölle. Elättää korkkipinnat, antaa niille raikkaan ilmeen ja palauttaa värien voimakkuuden.


Suosittelemme myös muita korkkilisätarvikkeet valikoimastamme.


Käy sosiaali sivuillamme


Onko sinulla kysyttävää? Älä epäröi käyttää verkkosivustomme chatia. Voit kysyä meiltä myös Facebook-kanavallamme. Löydät myös paljon mielenkiintoista tietoa korkista.

Muista myös käydä YouTube-kanavallamme. Lisäämme sinne säännöllisesti arvokkaita ja mielenkiintoisia videoita. Lähetämme tietoja korkin asennuksesta ja käsittelystä. Sekä monia mielenkiintoisia faktoja jatkuvasti kehittyvästä ja yhä suositummasta korkkiteollisuudesta maailmassa.

Lopuksi voit löytää upeita DIY-projekteja Pinterest-sivultamme. Lisäämme mielenkiintoisimmat korkkikäsityöt ihmisiltä ympäri maailmaa ja paljon muuta. Julkaisemme myös korkkimateriaaliamme. Löydät Pinterestistä tietoa, jota ei ole verkkosivuillamme tai muilla sosiaalisen median sivustoilla.


Lisätiedot

Paino 0.40 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Luonnollinen korkkimehiläisvaha”