Luonnonkorkista valmistettu naisten lompakko

30.00

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): GALPORT2 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus


Luonnonkorkista valmistettu naisten lompakko


Luonnonkorkista valmistettu naisten lompakko on uskomattoman suloinen kirjekuorilaukku -tyyli, joka sopii käsiisi uskomattoman hyvin. Se on kiinnitetty salvalla, sisällä on yksi lokero, jossa on vuori. Siihen mahtuu helposti kaikki pienet asiat, kuten puhelin, huulipuna, puuteri jne. Se on täydellinen lisä iltapukuun.Tämä laukku palvelee sinua monta vuotta.


Vieraile sosiaalisilla sivuillamme


Onko sinulla enää kysymyksiä? Älä epäröi käyttää verkkosivustomme chattia. Voit myös kysyä meiltä Facebook-kanavallamme. Sieltä löydät myös paljon mielenkiintoista tietoa korkista.

Muista vierailla myös Youtube-kanavallamme. Lisäämme sinne usein arvokkaita ja mielenkiintoisia videoita. Lataamme tietoja korkin asennuksesta ja käsittelystä. Sekä monia mielenkiintoisia faktoja jatkuvasti kehittyvästä ja yhä suositummasta maailman korkkiteollisuudesta.

Lopuksi löydät upeita tee-se-itse-projekteja Pinterest-sivultamme. Lisäämme mielenkiintoisimmat korkkikäsityöt ihmisiltä ympäri maailmaa ja monia, monia muita. Julkaisemme myös korkkimateriaaliamme. Pinterestistä löydät tietoa, jota ei ole verkkosivuillamme tai muilla sosiaalisen median sivustoilla.


Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Luonnonkorkista valmistettu naisten lompakko”