Korkki materiaalista valmistettu sateenvarjo

117.00

Tuotetunnus (SKU): GALPARA Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus


Korkki materiaalista valmistettu sateenvarjo


Korkki materiaalista valmistettu sateenvarjo

✔ Valmistettu luonnollisesta, pehmeästä korkkimateriaalista

✔ Kätevä puinen kahva

✔ Tyylikäs, kestävä luonnonkorkin värisenä

✔ Vedenpitävä!!

Jokainen meistä haluaa ympäröidä itsemme kauniilla lisäyksillä tai lisävarusteilla. Löydät laajan valikoiman käsilaukkuja, lompakoita ja muita pikkutavaroita, jotka on valmistettu vain luonnonmateriaaleista. Nämä tarvikkeet ovat täysin ainutlaatuisia ja täysin ekologisia, koska ne on valmistettu korkista.


Vieraile sosiaalisilla sivuillamme


Onko sinulla enää kysymyksiä? Älä epäröi käyttää verkkosivustomme chattia. Voit myös kysyä meiltä Facebook-kanavallamme. Sieltä löydät myös paljon mielenkiintoista tietoa korkista.

Muista vierailla myös Youtube-kanavallamme. Lisäämme sinne usein arvokkaita ja mielenkiintoisia videoita. Lataamme tietoja korkin asennuksesta ja käsittelystä. Sekä monia mielenkiintoisia faktoja jatkuvasti kehittyvästä ja yhä suositummasta maailman korkkiteollisuudesta.

Lopuksi löydät upeita tee-se-itse-projekteja Pinterest-sivultamme. Lisäämme mielenkiintoisimmat korkkikäsityöt ihmisiltä ympäri maailmaa ja monia, monia muita. Julkaisemme myös korkkimateriaaliamme. Pinterestistä löydät tietoa, jota ei ole verkkosivuillamme tai muilla sosiaalisen median sivustoilla.


Lisätiedot

Paino 3.000000 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Korkki materiaalista valmistettu sateenvarjo”