Haluatko ekologisen muurin? Kokeile korkkia !

On melko trendikäs olla ympäristöystävällinen henkilö näinä päivinä. Osoita vain, että välität ympärillämme olevasta ympäristöstä ja että sinulla on hyvä maine ihmisten kanssa.

Nykyään monet ihmiset ihmettelevät, onko todella mahdollista olla edelleen ympäristöystävällinen. Luomutuotteiden tiedetään yleensä olevan heikkolaatuisia.

Jotkut ihmettelevät myös, onko mahdollista todella olla ympäristöystävällinen taloa rakennettaessa. Joo . Kokeile vain korkkiseiniä!


Korkkiseinät


Korkki? – Kysyt. – Mutta sitä käytetään vain viinikorkkeihin! No ei tarkalleen. Korkkilattiat, korkkiseinät … kyllä, voit tehdä mitä tahansa korkilla, joka on myös ympäristöystävällisin materiaali, koska se on valmistettu korkkitammen kuoresta eikä vahingoita lainkaan puuta.

On vaikea kuvitella, että laadukkaampi materiaali ei vahingoittaisi maan haurasta ympäristöä. Se on vain luonnollista ja erittäin helppo kierrättää, mutta se on melko ainutlaatuinen (koska se on luonnollinen materiaali, jokainen korkkipala on vain erilainen!)

Ja sillä on myös mielenkiintoisia ominaisuuksia: eristävä, lämpö, ​​akustinen. Kaikki tämä tekee korkista upean materiaalin uuden kodin seinille tai lattialle. Laita korkkiseinä lastentarhaan, ja siitä tulee vain hiljaisempi koko talossa.


Miksi korkkilattiat?


Mitä tarkalleen kiinnostaisi korkkilattia? Ilmeisesti lähinnä ihmiset, jotka kannattavat ympäristöä ja haluavat tehdä tietoisia päätöksiä elämäntavastaan.

Mutta ei vain heitä. Allergiapotilaat saattavat olla kiinnostuneita korkkilattioiden pintakestävyydestä pölylle ja myrkkyille – ne eivät ime niitä, mikä helpottaa pölyallergisten ihmisten elämää.

Pehmeiden, pehmustettujen korkkilattioiden käytöstä on myös suuri hyöty – se vain helpottaa joitain asioita ja todennäköisesti estää lapsiasi kärsimästä vahingossa lattialle pudottua.


Tässä on temppu?


Missä temppu on? Mikään tässä maailmassa ei ole täydellistä, ja se tarkoittaa, että korkkilattiat ovat monista ammattilaisista huolimatta aivan kuten muutkin lattiat – niistä on huolehdittava.

Korkkimateriaalin tapauksessa tämä tarkoittaa, että tahroja vältetään pääasiassa sulkemalla kunnolla ja estämällä terävien esineiden tarttumista lattiaan. Tämä tarkoittaa, että vaikka lattia olisi täydellinen lastentarhaan, sinun on varmistettava, että lapsi ei tuhoa sitä.


Korkkiseinän estetiikka


Olemme maininneet jokaisen korkkikappaleen ainutlaatuisuuden, koska materiaali otetaan suoraan luonnon käsivarresta. Monissa kodeissa ja huoneistoissa käytetään myös materiaalin estetiikkaa luomalla uusia ja mielenkiintoisia malleja.

Se voi vaihdella vain: korkkiseinästä, joka toimii levynä erilaisten asioiden, kuten kuvien tai valokuvien kiinnittämiseen, korkkiin, joka on olennainen osa suunnittelua. Monet suunnittelijat haluavat kokeilla sitä.


Vastaa

X
Tilaa Korkkinäytteitä