Kappale nauhoita – vain kanssa seinä korkkilla !


Jos olet taiteilija etkä ole koskaan kuullut korkkiseinästä, sinun tulee ehdottomasti tehdä tutkimuksesi ja kokeilla sitä. ”Korkki?” –

Mietitkö, puhummeko Corkin yliopistokaupungista Irlannista vai kenties Windstopperista. – ”Mitä tässä on tekemistä kappaleen äänittämisen kanssa?” Paljon, itse asiassa.


Korkkiseinän akustiset ominaisuudet


Korkkilattiat tai seinät ovat erittäin mielenkiintoinen tapa sisustaa oma äänitysstudio tai huone, jonka pitäisi olla hiljainen. Korkki on materiaali, joka uutetaan korkkitammen kuoresta tavalla, joka on täysin vaaraton ympäristölle eikä vahingoita puuta.

Ja sillä on joitain mielenkiintoisia ominaisuuksia, mukaan lukien ne, jotka kiinnostavat kaikkia, jotka työskentelevät musiikin tai muiden kovien äänien kanssa. Pohjimmiltaan korkkirulla tai seinä vaimentaa tai jopa pysäyttää melun tietyssä huoneessa. Asia on asentaa se oikein ja varmistaa, että telassa ei ole reikiä.

Ja siellä on lisätoiminto: saat korkkilaudan ilmaiseksi. Voit kiinnittää korkkiseinälle mitä tahansa, olipa kyseessä muistilappu tai valokuva ryhmästäsi.


Muut korkkiseinän ominaisuudet


Muut korkkiseinän omin Onko korkissa jotain muuta mielenkiintoista? Joo. Korkkilattia on erittäin pehmeä ja pehmustettu, mikä tekee siitä ainutlaatuisen valinnan lastentarhalle. Kyse on myös korkinlämpö ominaisuuksista – se auttaa pitämään huoneen lämpimänä, mikä voi olla hyödyllistä pitkillä talviöillä, kun kaikki haaveilevat auringosta ja lämmöstä. aisuudet

Jotkut suunnittelijat, jotka haluavat kokeilla korkkirullia, asettavat ne koriste-esineiksi keittiöön tai kylpyhuoneeseen. Se, että voit kiinnittää korkkipaljon asioita, tekee siitä varmasti helpompaa, ja vaikutus on yleensä mielenkiintoinen.

Ja jos olet todella taiteilija ja omistat äänitysstudion, voit tehdä vaikutuksen muihin taiteilijoihin huoneen korkkirullan innovatiivisella käytöllä nauttien silti sen käytännöllisyydestä. Ja jos sinulla on ystäviä, jotka haluavat taistella ympäristön puolesta, heitä kunnioitetaan tällaisesta ympäristöystävällisestä materiaalista.


Vastaa

X
Tilaa Korkkinäytteitä