Luonnollinen ja ekologinen äänieristys – korkkilattia


Joskus sinun tarvitsee vain hiljentää huone, olipa se sitten äänitysstudio tai lastentarha. Jos kaipaat epätoivoisesti jotain, joka voisi auttaa sinua rauhoittamaan huoneesi kovat äänet muualla maailmassa, sinun kannattaa kokeilla korkki alusmateriaali.

Korkki liitetään usein viinikorkkeihin, mutta harvat ihmiset tietävät, että korkkitammen kuori on luonnollisen ja ympäristöystävällisen materiaalin lähde – korkki, jota käytetään laajalti lattian valmistuksessa. korkki, korkkilevyt tai korkkiseinät.


Lasten korkkialusta


Korkkimaton käytöllä on monia etuja. Monille ihmisille se saattaa tuntua aluksi hauraalta tai vain väärältä materiaalilta, mutta se ei ole totta. Korkkia käyttävät tuotteet ovat laajalti tunnettuja vaimennusominaisuuksistaan.

Oikein järjestetty korkkirulla tai korkkilevy vaimentaa huoneen melua ja varmistaa, että naapurit eivät koskaan valittaa lapsistasi. Korkkilattiat ovat myös loistava lisä mihin tahansa luokkahuoneeseen, jossa on varmasti paljon melua. Korkkityynyn käyttämisessä huoneessa, jota lapset käyttävät, on toinen etu: se on todella pehmeää.

Kun joku putoaa, kyyneleitä ei ole, eikä korkkitse ole loukkaantunut. Lopulta, jos jotain raskasta putoaa korkkilattialle, materiaali palaa normaaliin tilaansa. Kuten näette, tämä on täydellinen asia tehdä lapsesi huoneessa, varsinkin jos jälkeläisesi ovat nuoria ja heillä on taipumus pudota paljon. Kävelemisen opittava lapsi voi olla erittäin tyytyväinen korkkilattioihin!


Ympäristön kunnioittaminen korkkiansiosta


Korkkilattian toinen näkökohta on, että se on todella ekologinen. Kukaan ei sahaa korkkitammea – se tuottaa yksinkertaisesti kuorta, jonka asiantuntijat korjaavat tiukkojen määräysten mukaisesti

Kuori kasvaa takaisin ja saamme korkkimateriaalin. Kuten alussa mainittiin, monet voivat kiinnittää korkin viinitulppiin, mutta totuus on, että yhä useammissa pulloissa käytetään muovista tai muusta materiaalista valmistettuja tulppia, jotka voivat pullottaa viiniä tavalla, joka ei. ei menetä sen ominaisuuksia.

Tämä tarkoittaa, että korkkiviinitulppia käytetään vähemmän kaupassa, kun taas korkkitammi ei koskaan lopeta kuoren irtoamista. Mikä voisi olla ekologisempaa kuin olla jättämättä tätä materiaalia roskakoriin? Vastataan – ei. Joten katsokaa korkkilattiaa ja päättäkää, haluatko sen taloon tai ainakin yhteen huoneistanne. Se ei voi olla mielenkiintoinen kokemus.


Vastaa

X
Tilaa Korkkinäytteitä