Nopea asennus upea vaikutus – itsekiinnittyvän korkkinedut


Tarvitseeko lapsesi korkkilevyä huoneessa vai oletko opettaja ja haluatko käyttää korkkilevyä oppilaidesi kiinnittämiseen korkkiseinälle?

Olet todennäköisesti selannut monia kauppoja ja huomannut, että korkkituntuu parhaimmalta panokseltasi, mutta sinulla ei vielä ole aikaa koota kaikki nämä asiat yhteen ja asentaa?

Kuulostaako tämä liian monimukorkki ? Kokeile itseliimautuvaa korkkia! Seinän kiinnittäminen seinälle on hyvin yksinkertaista eikä vaadi monimutkaista tietoa.


Itsekiinnittyvät korkkipaneelit


Mikä se on? Nimi on itseliimautuva – itsekiinnittyvä korkkilauta voidaan tarttua seinään helposti ja se on todella hieno lisä luokkahuoneeseen. Jos haluat oppilaidesi jakavan asioita kiinnittämällä ne korkkilevyyn, se ei ole ongelma – se on tarpeeksi paksu käsittelemään kaikkia kyniä, mutta se näyttää silti hyvältä eikä putoa helposti.

Se säästää paljon aikaa, koska se on erittäin helppo kiinnittää seinälle. Ja itsekiinnittyvällä korkkilevyllä on toinen etu – voit kiinnittää sen mihin tahansa lyhyeksi ajaksi.

Jos lapsesi on kyllästynyt tai jos luulet, että hän ei todellakaan tarvitse sitä, tai jos korkkilevylle on parempi paikka, voit vain vetää sen seinältä ilman suuria seurauksia. Seinä ei vaurioidu, ja itse poisto on melko yksinkertaista. Tämä on hieno uutinen niille, jotka todella vihaavat liikkumista talossa.


Ympäristöystävälliset korkkilevyt


Lisäksi itsekiinnittyvät korkkilevyt ovat todella ympäristöystävällisiä paitsi siksi, että ne on valmistettu korkista (vihrein koskaan luotu materiaali), myös siksi, että ne on helppo poistaa. Voit vain päästä eroon korkkilevystä ja antaa sen naapurillesi, joka osaa käyttää sitä paremmin.

Ehkä hänen lapsensa ovat tyytyväisiä korkkilautaan tai voit lahjoittaa sen paikalliselle koululle. Korkkirulla ei missään tapauksessa vahingoitu, ja voit irrottaa tai koota sen useita kertoja.

Tämä ei vain tee niistä ympäristöystävällisiä, vaan tekee niistä myös loistavan materiaalin kodin uudistamiseen tai suunnittelun muutoksiin. Lapsesi voivat olla iloisia voidessaan siirtää itsekiinnittyvää korkkilevyä niin paljon!


Vastaa

X
Tilaa Korkkinäytteitä