Korkkilaudat toimistoon eikä vain


Jos katsot valokuvia monista toimistoista tai makuuhuoneista, huomaat, että useimmissa niistä on jonkinlainen korkkilauta.

Ne ovat todella hyödyllisiä, ja ”hyödyllisinä” tarkoitamme sitä, milloin voit hankkia ne toimistoon tai kotiisi, kuinka voit elää ilman niitä? Mikä on niin hyvää korkkilevyissä tai korkkirullaissa? Katso.


Toimistokorkkilauta


Toimistotyöntekijät rakastavat korkkilevyjä paitsi ympäristöystävällisyydestään myös heidän kanssaan mahdollisen viestinnän helppoudesta.

Ne ovat hyödyllisiä, kun haluat kiinnittää asioita siellä, olivatpa sitten valokuvia rakkaistaan ​​tai muistiinpanoja, jotka muistuttavat sinua tärkeistä asioista.

Se on myös loistava viestintätyökalu – voit kiinnittää siihen kokousmuistioita tai muistuttaa hiljaa henkilökunnalle, että heidän on tehtävä jotain.


Korkki rulle talossa


Tai kun saat korkkiarkin kotitalouksellesi, voit jakaa kuolemattoman rakkautesi perheenjäseniä kohtaan ja kiinnittää heidän alleen korkkiarkin ostoslistoja tai tehtäväluetteloita sinä päivänä.

Lapsillesi on ihanaa saada ilmoitustaulu, joka muistuttaa heitä tärkeistä kotitehtävistä, määräajoista, esseiden aiheista ja tutkimuksesta. Voit myös kiinnittää siihen mielenkiintoisia, motivoivia tai hauskoja lainauksia. Tämä on todella mielenkiintoinen konsepti, jota lapsesi voi käyttää ilmaisemaan itseään huoneessa tarvitsematta maalata seiniä tai muuta, joka ehdottomasti muuttaisi tilaa.

C’est particulièrement important si la chambre est louée et que vous ne pouvez pas y apporter trop de modifications sans l’approbation du propriétaire.


Korkkitaulu koulussa


Yksi korkkilevyn suurimmista käyttötarkoituksista on luokkahuoneessa. Opettaja voi kiinnittää kotitehtävänsä tai muistutuksensa tähän. Sitä voidaan käyttää myös opiskelijoiden tuntemaan toisiaan paremmin.

Yleisin toiminta on kysyä opiskelijoilta valokuvia hyvin varhaislapsuudesta. Kiinnitä ne taululle ja anna heidän arvata mikä on mikä. Voit oppia tuntemaan toisensa ja pitää hauskaa prosessissa! Ja korkkilaudalla voi tehdä paljon enemmän toimintoja.

Korkkiarkki tai -rulla voi olla hyödyllinen myös moniin muihin tarkoituksiin. Laajan käyttötarkoituksensa vuoksi ne ovat markkinoiden parhaita tuotteita, varsinkin kun ne ovat myös ympäristöystävällisiä.

Se on hieno tapa kouluttaa opiskelijoita tai henkilökuntaa tästä suuntauksesta ja selittää, miksi on hyvä käyttää ympäristöystävällisiä tuotteita. Älä epäröi, hanki itsellesi korkkilauta. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan!


Vastaa

X
Tilaa Korkkinäytteitä