3D-korkki – uusi ulottuvuus suunnittelussa – GENCORK


3D-korkki - uusi ulottuvuus suunnittelussa - GENCORK

3D-korkki – uusi ulottuvuus suunnittelussa – GENCORK. Liiketoimintamme on ollut olemassa yli 20 vuotta, joten korkistaei voi paljoa yllätä. On kuitenkin olemassa portugalilainen yritys nimeltä GENCORK, jonka tuotteista pidimme aluksi. Tämä visionäärinen yritys yhdistää ajattomasti uusiutuvat ja luonnolliset korkkiraaka-aineet taiteeseen luomaan upeat kolmiulotteiset korkkiseinät. Tutustu galleriaan heidän tuotteistaan ​​ja projekteistaan, joista olemme valinneet ne, jotka vaikuttivat meihin eniten.

GENCORK, Sofalca-konsernin tuotemerkki, tuottaa korkkipaneeleja eri pinnoille. Se on tuote, joka yhdistää matalan teknologian laitteet teknologisesti edistyneisiin tuotantoprosesseihin.

100% luonnollinen ja kestävä korkki-agglomeraatti muunnetaan käyttämällä kehittyneitä digitaalisia algoritmeja ja valmistusprosesseja. Tämä digitaalinen lähestymistapa on yksi niistä elementeistä, jotka määrittelevät GENCORKin DNA: n. Yritys käyttää vain oksista (koristeista) valmistettua korkkia korkkipellettien valmistukseen. Se on 100% luonnollinen prosessi, joka ei vaadi lisäaineita.

Tämä Sofalecin kehittämä tekniikka koostuu vesihöyryn ruiskuttamisesta korkkirakeiden läpi, jotka laajenevat ja agglutinoivat itse korkkihartsin kanssa.


Kuva GENCORKin osastolta Maison & Objetissa Pariisissa


3D-korkki - uusi ulottuvuus suunnittelussa - GENCORK

3D-korkki – uusi ulottuvuus suunnittelussa – GENCORK. Prosessi antaa materiaalille tummanruskean värin, samanlainen kuin suklaa.

Yhtiö käyttää Falcan jauhamisprosessista peräisin olevaa biomassaa höyryn tuottamiseen. Sen avulla voimme suorittaa ekologisen prosessin ilman jätettä 95 prosentin energiaomavaraisuudella. Korkkion meille ”supermateriaali”, joka tarjoaa monia etuja, kuten äänieristyksen ja tärinäneristyksen.

GENCORK käyttää tietokonesuunnittelustrategioita parametrisysteemien avulla luodakseen algoritmeja, jotka ovat inspiroineet luonnosta, geometriasta ja matematiikasta …

Tämä mahdollistaa suuren määrän erimuotoisten ja -kokoisten kuvioiden tuottamisen, optimoimalla korkin lämpö- ja akustiset ominaisuudet ja saamalla siten korkean esteettisen arvon omaavia pinnoitteita. GENCORK työskentelee parhaillaan erikokoisissa projekteissa, erityisesti hotellien, ravintoloiden, toimistojen ja väliaikaisten arkkitehtuurien parissa (näyttelyt, osastot jne.). Yhtiön tämänhetkisiin projekteihin kuuluvat Hotel Van der Valk Belgiassa, BNP Paribasin pääkonttori Lissabonissa ja Ubisoftin pääkonttori Pariisissa…


Vastaa

X
Tilaa Korkkinäytteitä