Asunnon alkuperäinen ulkoasu – korkkiseinä


Korkkion erittäin kestävä materiaali. Sillä on antistaattisia ominaisuuksia se ei houkuttele eikä ime pölyä, minkä vuoksi sitä suositellaan allergikoille ja astmaatikoille.

Se on myös helppo puhdistaa. On aina mukava koskettaa. Se ei salli eikä ime lämpöä, joten sitä voidaan käyttää onnistuneesti huoneiden eristämiseen. Luonto osoittaa jälleen rajattomat mahdollisuutensa.

Lämmin luonnon kosketus – helpoin tapa kuvata korkkipinnoitetun seinän vaikutelmaa. Sen orgaaninen rakenne muistuttaa meitä siitä, mistä tämä epätavallinen materiaali tulee. Se on korkkitammen kuori, jonka lehdot ovat erottamaton osa Portugalin maisemaa. Majesteettiset vihreät puut sinistä taivasta vasten – tämä näky on vaikuttava ja unohtumaton.


Luonnon kosketus


Seinien ja lattioiden peittämiseen käytetty kuori tulee vähintään 25-vuotiaista puista. Sinun ei tarvitse kaataa tammia itse. Voit kasvaa vapaasti. Siellä on jopa vaikuttava 250-vuotias näyte.

Korkkion todellinen luonnon lahja. Mikään muu luonnonmateriaali ei yhdistä niin monia etuja: korkki eristää lämpöä ja akustisesti, vaimentaa iskuja, on joustava, paineen alla, mutta palaa entiseen muotoonsa sammutuksen jälkeen, on antistaattinen, kosteutta kestävä. Tärkeää on, että pito säilyy vahingoittamatta luontoa; Tämä käsitelty korkkitammikuori poistettiin kasvavan puun rungosta. Siksi se on ihanteellinen materiaali mukavaan ja ekologiseen lattiaan.


Karismaattinen makuuhuoneen sisustus


Korkkiseinäkoriste on luonnollinen ja täysin karismaattinen makuuhuoneen sisustus. Tämä on ainutlaatuinen ja käytännöllinen ratkaisu, koska korkkiseinäpäällysteet parantavat sisätilojen mikroilmastoa, vähentävät asunnon melutasoa ja tekevät seinistä lämpimämmät.

Koristeellinen korkkiseinällä suojaa myös pintaa lialta vilkkailla liikennealueilla, kuten eteisillä ja käytävillä. Seinätulpan, erittäin kestävän tuotteen, avulla voit nauttia esteettisistä ja käytännöllisistä arvoista pitkään. Pistorasian monet edut antavat sisustuksesi personoinnille uuden ja ainutlaatuisen merkityksen! Laatat voidaan asentaa kuiviin huoneisiin, kuten olohuoneisiin, makuuhuoneisiin tai lastenhuoneisiin, sekä kosteisiin tiloihin, kuten keittiöön, kylpyhuoneeseen tai saunaan. Korkkilaatat luovat huoneistojen ainutlaatuisen sisustuksen.

Kuvioiden runsauden ja käytettyjen väritysmenetelmien ansiosta laatat voidaan valita minkä tahansa tyyppisiin sisätiloihin. Seinällä oleva korkki on myös käytännöllinen ratkaisu – se parantaa mikroilmastoa, vähentää melutasoa, lämmittää meitä ja suojaa pintaa lialta vilkkaan liikenteen paikoissa, kuten pihoilla ja käytävillä. Asennus on suhteellisen yksinkertainen, korkkilaatat liimataan suoraan seinien pintaan.


Vastaa

X
Tilaa Korkkinäytteitä