Mikä on korkkitammen kuori ja missä sitä voidaan käyttää?


Korkkikuori on luonnollinen uusiutuva raaka-aine, kestävä ja ympäristöä kunnioittava. Raakakorkki on vahva, neitsyt materiaali, joka tulee suoraan korkkitammesta.

Jalo ja raaka, suojattu teollisuudelta. Korkkitammen korkein arvo on kuori, jota on käytetty hyvin monilla alueilla.


Mikä tuo on?


Ei ole muuta materiaalia, ei luonnollista eikä keinotekoista, jolla olisi kaikki ominaisuudet, jotka koskevat vain raakakorkkia. Kevyt, lahonkestävä, myrkytön, hyvä puristus ja paisuminen, palonestoaine, vedenpitävä, pehmeä ja kelluva.

Näiden merkittävien ominaisuuksien lisäksi korkin kuori on myös kestävä, uusiutuva ja ympäristöystävällinen luonnonvara.

Korkkikuori ”kynsitään” korkkitammista sopivin väliajoin vahingoittamatta puita ja antaa uuden kuoren kasvaa paikalleen siten, että luonto ei vahingoitu, puita kaadeta tai tuhoa mikään kasvisto ja eläimistö eivät ole häiriintyneitä, ja silti koko teollisuus kukoistaa tästä ainutlaatuisesta raaka-aineesta. Korkkikuori voidaan kerätä säännöllisesti yhdestä puusta – 9-12 vuoden välein ja yhteensä 12 kertaa.


Missä sitä voidaan käyttää?


Luonnolliset ja kiinteät korkkipaneelit, jotka on valmistettu korkkitammen kuoresta, ovat alkuperäinen tuote, muotoilu ja 100% luonnollinen ja ekologinen. Kuten kaikki korkkipaneelit, ne koristeellisten ominaisuuksiensa lisäksi parantavat myös akustiikkaa ja lisäävät lämpöeristystä, mikä lisää tilan käyttömukavuutta.

Ihanteellinen kodin, toimiston, ravintolan ja kaupan epätavallisena sisustuksena sekä terraarioiden ja akvaarioiden varusteina. Korkkilaudat ovat ihanteellisia melulle ja lialle altistuviin huoneisiin, kuten huoneisiin, käytäviin tai käytäviin. Pistorasia on kevyt ja käytännöllinen.

Voit käyttää sitä myös ilmoitustauluna, lähettää julisteita ja valokuvia tai liittää kuvia. Korkkikuori on loistava koriste-elementti terraarioon tai akvaarioon. Se on piilopaikka pienille asukkaille, kuten matelijoille, sammakkoeläimille tai kaloille, ja saa sinut tuntemaan olosi luonnollisessa ympäristössäsi. Se on vedenkestävä, käytännöllinen ja helppo leikata samalla kun se on täysin turvallinen, jotta sinun ei tarvitse huolehtia pienten ystäviesi terveydestä.


Vastaa

X
Tilaa Korkkinäytteitä