Mukava huoneisto korkkiansiosta


Suunnitellessamme huoneiston peruskorjausta tai talon rakentamista, ajattelemme sisustusmateriaalien valintaa.

Monet sijoittajat tai arkkitehdit etsivät alkuperäisiä tuotteita, jotka mahdollistavat yksilöllisten tilojen luomisen korkeilla teknisillä vaatimuksilla samanaikaisesti. Tässä tapauksessa on harkittava korkin, luonnollisen korkkikuoresta uutetun materiaalin, käyttöä.


Korkkilattia


Korkkilattia on rauhallinen ja lämmin. Makuuhuoneen sisustuksessa ihmettelet, mitä materiaaleja käytetään antamaan sisustukselle ainutlaatuinen viehätys ja samalla mukavuus ja käytännöllisyys.

Ihanteellinen ratkaisu on korkkiseinille ja lattialle, jolla on monia uskomattomia ominaisuuksia. Kun nouset lämpimästä sängystä aamulla, haaveilet laittaa jalkasi herkälle, miellyttävälle ja pehmeälle pinnalle. Siksi, kun valitsemme lattiaa makuuhuoneeseemme, on ajateltava korkinkäyttöä, joka on lämmin, pehmeä ja erittäin kestävä materiaali.

Korkkilattiat tarjoavat valtavan mukavuuden. Huomattavan vastuksensa ansiosta se absorboi jalan paineen painetta maahan ja vaimentaa näin askelten ääntä. Korkkipinnat on helppo puhdistaa; vesi miedolla pesuaineella riittää päivittäiseen huoltoon. Se säästää aikaa ja rahaa lattiapäällystykseen ja kiillotukseen.


Seinäkoristeet


Seinä korkkiaon saatavana 3 mm paksuina laatoina, jotka liimataan suoraan seinän pintaan (löydät korkkirullia, joissa on korkki ripustettavana tapettina harvemmin). Saatavilla olevia malleja on vähemmän kuin korkkilattioita. Tarjontaa hallitsevat perinteiset luonnonruskeat kuviot.

Lattialevyn liimaamiseen seinään ei kuitenkaan ole vasta-aihetta, jos pidät siitä. Seinällä oleva korkkituo lämpimän ilmapiirin sisätiloihin, parantaa sisätilojen akustiikkaa ja tarjoaa käytännöllistä pintasuojausta vilkkaan liikenteen alueilla kuten käytävillä. Se on helppo puhdistaa, vain pyyhi se säännöllisin väliajoin kostealla liinalla ja laita se pois vahapastalla.


Vastaa

X
Tilaa Korkkinäytteitä