Korkkilattiat – hyvä paikka tietoa ja muistiinpanoja varten


Kevyt, käytännöllinen muistiinpanoja tai valokuvia varten – ilmoitustaulu sallii sävellyksen useita muutoksia. Ei ihme, että toimistot siirtyivät nopeasti sisustukseen.

Se on myös loistava ratkaisu lapsen huoneeseen. Korkkilevyt voidaan helposti asentaa ja sovittaa melkein mihin tahansa sisustukseen


Varten koti ja toimisto


Korkkipaneeleille on ominaista korkea kestävyys. Ne voidaan helposti kiinnittää siihen ja poistaa kaikki tiedot. Se toimii erityisesti silloin, kun ideoita syntyy usein ja työmateriaaleja vaihdetaan.

Voit myös sijoittaa sinne helposti tärkeitä viestejä tai muistutuksia – se auttaa sinua järjestämään päivittäisen aikataulun. Korkkilevyn kaltaiset lisävarusteet helpottavat työskentelyä kotitoimistossa. Mallia valittaessa on ensin kiinnitettävä huomiota sen mittoihin. Niiden määritteleminen auttaa määrittämään käytettävissä olevan tilan, taulun sijainnin ja koko päivän ajan jaettavien asiakirjojen ja muistiinpanojen määrän.


Olohuone, makuuhuone tai lastenhuone


Korkkilaudat auttavat aina pysymään vauhdissa – ne voivat motivoida, kun löydät niistä lauseita ja iskulauseita, innostaa tai helpottaa suunnittelua ja muistuttaa sinua matkaunista. Ilmoitustaulu kannattaa myös mukauttaa esimerkiksi sijoittamalla siihen suosikkikuvasi.

Tällainen kollaasi voidaan helposti vaihtaa milloin tahansa! Yhtä tärkeä on rungon runko – puu on neutraali järjestely, ja metalli sopii nykyaikaisiin järjestelyihin.


Vastaa

X
Tilaa Korkkinäytteitä