Mykistä huoneen ääni korkkialustalla


Melu on rauhan ja hiljaisuuden vihollinen, ja kun sen voimakkuus kotona ylittää suvaitsevaisuutesi, elämä voi muuttua painajaiseksi. Korkinluonnollisten ominaisuuksien vuoksi tämä luonnollinen materiaali toimii hyvin äänenvaimentimena, koska sen solut toimivat äänieristeinä.

Korkkivähentää melun siirtymistä ja luo rauhallisen ja rauhallisen ympäristön; ei ole muuta materiaalia, ei luonnollista eikä keinotekoista, jolla olisi kaikki raakakorkin ominaisuudet. Kevyt, lahonkestävä, myrkytön, hyvä puristus ja paisuminen, palonestoaine, vedenpitävä, joustava ja kelluva. Näiden merkittävien ominaisuuksien lisäksi korkin kuori on myös kestävä, uusiutuva ja ympäristöystävällinen luonnonvara.


Erinomainen äänieristys


Korkkikuori ”kynsitään” korkkitammista sopivin väliajoin vahingoittamatta puita ja antaa uuden kuoren kasvaa paikalleen siten, että luonto ei vahingoitu, puita kaadeta tai tuhoa mikään kasvisto ja eläimistö eivät ole häiriintyneitä, ja silti koko teollisuus kukoistaa tästä ainutlaatuisesta raaka-aineesta. Korkkikuori voidaan kerätä säännöllisesti yhdestä puusta – 9-12 vuoden välein ja yhteensä 12 kertaa.

Luonnollinen korkkieristyspohja on pysyvä tuote, joten voimme taata, että se kestää paljon kauemmin kuin lattia. Ne valmistetaan samalla tekniikalla kuin tavallinen korkki, yhdistämällä luonnollinen korkkikomponentti ympäristöystävälliseen sideaineeseen, mutta sillä erotuksella, että niiden tiheys ja huokoisuus ovat parempia eristysparametrien parantamiseksi.


Pysyvä tuote


Kun kyseessä ovat kumipohjaiset perustukset, joita käytetään päätypohjiin ja jotka vaativat suurtiheyksistä substraattia, sopiva osa kumirakeista lisätään korkkiaggregaattiseokseen. Korkkipohjamaalia käytetään kaikentyyppisille pinnoille, esim. Kelluville lattioille. B. yleiset levyt, parketti- ja puulankut, matto, linoleumi, PVC-korkki, luonnonkivi ja keraamiset laatat.

Valitsemalla 100% luonnollisia korkkituotteita edistät innovatiivisten ja kestävien ratkaisujen kehittämistä ja autat siten suojelemaan luonnonympäristöämme.


Vastaa

X
Tilaa Korkkinäytteitä