Koristele seinä korkiailman liimaa – itseliimautuvalla korkita


Itsekiinnittyvä korkkivoittaa sydämesi, jos arvostat nopeita, helppoja ja vaivatonta ratkaisuja. Tarve helposti ja nopeasti asentaa käytännöllinen tekninen liitin mihin tahansa paikkaan johtikorkiin, jolla oli vahva ja kestävä liimakerros.

Itsekiinnittyvät korkkilevyt ovat tavallisia korkkilevyjä, jotka on peitetty itseliimautuvalla kerroksella. Käytetty liima on erittäin vahva, mikä tekee paneeleista sopivan sileille ja hieman karkeille pinnoille. Jos et ole perinteisen liiman tai ruuvien fani, olet varmasti kiinnostunut keskirakeisesta itseliimautuvasta korkkistamme.


Korkkilattiat seinällä


Ihanteellinen kaiken tyyppisille pinnoille tietojen, ilmoitusten, uutiskirjeiden jne. Kiinnittämiseen. Korkean joustavuuden, erinomaisen esteettisyyden ja hyvän vastustuskyvyn takia keskirakeisia korkkilevyjä käytetään taulukoina, vitriineinä ja mainosnäyttöinä.

Korkkimaton asentaminen itseliimautuvalla kerroksellamme on nopeaa, puhdasta ja helppoa. Sinun tarvitsee vain rikkoa suojakalvo ja kiinnittää korkkilevy aiemmin valmistettuun alustaan. Jos aiot peittää suuremman alueen korkilla, muista kohdistaa reunat ennen asennusta – esimerkiksi terävällä tapettiveitsellä. Yksinkertaiset ja sileät korkkireunat vähentävät paneeliliitoksia ja parantavat huomattavasti lopputulosta.


Ongelma meluisan naapurin kanssa?


Karkearakeinen itseliimautuva korkkitarjoaa erinomaisen ääni- ja lämmöneristyksen. Karkearakeisilla korkkilevyillä on suurempi tiheys kuin hieno- ja keskirakeisilla laudoilla. Ääniä vaimentavana kerroksena, joka on liimattu nopeasti ja helposti suoraan seinälle, vältetään ilman melua, joka saavuttaa meidät seinän takana.

Jos seinä on suhteellisen ohut ja melu on erittäin ärsyttävää, kevyen rakenteen käyttö, joka koostuu 15-20 mm korkkilaudasta, ilmarakosta tai mineraalivillasta ja kipsilevyn tai OSB: n sulkemista tulisi harkita. Suurimmassa osassa tapauksia äänenvaimennuksen tyydyttävät vaikutukset johtavat suoraan tarttumiseen suuren 10 mm paksun korkinseinään.


Vastaa

X
Tilaa Korkkinäytteitä