Joustavat ja kestävät joogatarvikkeet – valitse luonnollinen korkkita


Joustavat ja kestävät joogatarvikkeet - valitse luonnollinen korkkita

Joustavat ja kestävät joogatarvikkeet – valitse luonnollinen korkkita. Jooga on intialainen elämänfilosofia, joka johtaa harmoniaan ruumiin, sielun ja hengen välillä. Jotta joogaharjoitukset tuottavat halutun vaikutuksen, ne on suoritettava sopivilla, laadukkailla lisävarusteilla.

On tärkeää, että nämä elementit ovat kestäviä, oikein säädettyjä ja vakaita. Nämä ovat korkkitarvikkeiden ominaisuuksia.


Ekologiset tuotteet


Joustavat ja kestävät joogatarvikkeet - valitse luonnollinen korkkita

Joustavat ja kestävät joogatarvikkeet – valitse luonnollinen korkkita. Tämä lisävaruste on valmistettu korkista erittäin puristetusta agglomeraatista. Tämän materiaalin suuren tiheyden ja vastaavan valmistustekniikan vuoksi korkkituotteille on ominaista erittäin hyvä kestävyys ja vakaus.

Nämä kosketukseen lämpimät ja ekologiset luonnontuotteet takaavat turvallisuuden ja mukavuuden harjoittelun aikana. Ne on valmistettu muodonmuutosta kestävästä ja joustavasta materiaalista ja takaavat pitkäaikaisen käytön laadun. Suosituimmat ja välttämättömimmät korkkituotteet joogan harjoittamiseen ovat: kuutiot, matot, tyynyt, kiilat, neljänneksen kierrokset.

Esimerkiksi Yoga Pad on kevyt ja erittäin omaperäinen, valmistettu 100% erittäin tiivistetystä korkista. Ihanteellinen matkakenkänä – kaikille, jotka osallistuvat jooga-työpajoihin, retkille jne. Hieman pienemmät mitat kuin tavallinen tiili, pyöristetyt reunat ja erittäin pieni paino tekevät siitä käytännöllisimmän kuljetuspalan. Suosittelemme ihmisiä, jotka harjoittavat yksilöllisesti, kaikkia ihmisiä, jotka arvostavat kauniita ja yksinkertaisia ​​arjen esineitä.


Korkin edut


Joustavat ja kestävät joogatarvikkeet - valitse luonnollinen korkkita

Korkkitarvikkeiden suuri etu on niiden kevyt paino, jonka ansiosta ne voidaan helposti siirtää ja viedä joogatunneille missä tahansa niitä pidetään, myös ulkona. Samanmuotoiset kuutiot, kiilat tai neljänneksen korot ja korkea tarkkuus niiden toteutuksessa takaavat hyvän vakauden pienestä painostaan ​​huolimatta.

Toisin kuin puu, korkkituotteet ovat mukavampia ja lämpimämpiä, samalla kun ne ovat paljon kevyempiä ja kestävämpiä kolhuja vastaan.
Korkin vedenkestävyyden vuoksi siitä valmistetut tuotteet eivät ole absorboituvia ja kestävät siten kosteutta ja homeita. Siksi niitä voidaan käyttää ja varastoida jopa epäsuotuisissa sääolosuhteissa tarvitsematta huolehtia niiden tuhoutumisesta.

Korkkijoogatarvikkeet ovat erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä tuotteita. Ne on tarkoitettu yksittäisiin harjoituksiin ihmisille, jotka arvostavat luonnontuotteita. Kannattaa käyttää näitä ympäristöystävällisiä tuotteita mielen harmonian ja selkeyden saavuttamiseksi harjoittamalla joogaa sopusoinnussa luonnon kanssa.


Vastaa

X
Tilaa Korkkinäytteitä