Kestävät ja käytännölliset korkkitarvikkeet


Luonnollinen korkki ei ole vain monipuolinen eristemateriaali ja loistava peite seinille ja lattialle.

Ne ovat myös alkuperäisiä ja käytännöllisiä lisävarusteita, kuten korkkitarvikkeet (korkkilompakot ja -laukut, korkkivyöt ja -vaatteet) sekä epätavalliset koristeet, kuten korkkikulhot ja -purkit, korkkilamput, korut. tai USB-avaimet.


Täydellinen korkkilahja


90% korkistaon valmistettu ilmasta, mikä tekee siitä erittäin joustavan materiaalin. Tämän korkkiansiosta valmistetaan päivittäiseen käyttöön tarkoitettuja asutettuja lisävarusteita sekä upeita ekologisia laitteita, joista voi epäilemättä tulla yllätyksiä luonnon ja ekologian ystäville. Korkkitarvikkeet ovat ihanteellisia allergikoille, koska korkki raaka-aineena ei houkuttele pölyä eikä ärsytä nenän limakalvoja tai hengitysteitä.

Se on turvallista joutuessaan kosketuksiin ihon kanssa, koska se ei aiheuta allergioita. Korkkituotteet ovat erittäin kestäviä, eivät murene, eivät haalistu ja ne on helppo puhdistaa. Kauniit korkkiasusteet, kuten kukkaruukut, sateenvarjot, kynttilänjalat, hiirimatot, valokuvakehykset ja avaimenperät, ovat ehdottomasti alkuperäinen lahja mihin tahansa tilanteeseen.

Korkista valmistettuja epätavallisia koriste-esineitä voidaan käyttää eri tavoin. Erityisesti yksinkertainen oivallus siitä, että korkin tuotanto ei vahingoita ympäristöä millään tavalla, koska se tulee itsestään uudistuvista puista, on pätevä argumentti sen käytön puolesta monilla teollisuudenaloilla.


Luonnolliset ominaisuudet


Korkkikäyttäytyy luonnollisen nahan tavoin. Siellä näkyy pehmeitä ja luonnollisia ryppyjä. Lisäksi korkki on erittäin vastustuskykyinen haalistumiselle ja hankaukselle. Se on ihanteellinen, ekologinen ja varmasti alkuperäinen lahja, joka yllättää vaativimmankin.

Se on helppo puhdistaa eikä vaadi ylimääräistä huoltoa. Lisäksi korkki on antiallerginen, ei ärsytä ihoa, silmiä tai nenän limakalvoa. Keittiötyynyt kuumille astioille, joulukoristeet tai käsintehdyt lautaset viinipinnoilla houkuttelevat kaikkia ekologian ja käsityön ystäviä.

Korkin muotoinen korkkilauta voi olla myös hyvä idea lahjaksi. Ihanteellinen jokaisen matkailijan löytämien paikkojen merkitsemiseen. Nämä ylimääräiset luonnolliset tarvikkeet tai lyhyttavara muuttuu varmasti


Vastaa

X
Tilaa Korkkinäytteitä