Korkki keittiössä – käytännöllinen korkkialusta


Korkki on uusiutuva ja valmistettu korkkitammen kuoresta. Tämä luonnollinen tuote voidaan irrottaa puunkuoresta useita kertoja. Siitä on tulossa tyylikäs ja suosittu valinta keittiössämme nykyään. Kunkin korkkikappaleen värit, kuviot ja ominaisuudet ovat ainutlaatuisia.


Käytännössä kotona


Korkki on luonnollinen materiaali, jota käytetään laajalti kodeissamme. Joku saattaa ajatella, että tämä on vanhanaikaista tai vanhentunutta. Tämä ei ole totta! Korkkion erittäin hyödyllinen missä tahansa kodissa, koska se on vedenpitävä ja kevyt. Korkkityynyjä käytetään kuumiin tai kylmiin juomiin keittiön pöytien suojaamiseksi. Ne voidaan valmistaa minkä tahansa kokoisina ja muotoisina.

Korkkialustalla on lämpöominaisuudet eikä erityistä hajua. Se on hieno keittiövälineille tai viinikorkeille – se ei muuta makua. Lisäksi korkkityynyllä on äänieristysarvo. Liimakorkeja voidaan käyttää korkkityynyinä tuolin tai pöydän alla lattian pysyvien vaurioiden estämiseksi.


Uudet suuntaukset


Vous pouvez fabriquer des sous-verres originaux et magnifiques à partir d’une sous-couche en liège. C’est très simple et bon marché. Coussinets en liège peuvent être de jolis accessoires sur une table si vous êtes prêt à passer du temps à leur donner une belle apparence. Ils protègent vos meubles de l’humidité et des taches

Lisäksi räätälöidyt korkkityynyt voivat olla täydellinen lahja jouluna tai syntymäpäivänä. Se riippuu mielikuvituksestamme ja ajastamme. Löydät kauniita malleja kaupasta tai tee niistä itse.


Kuinka puhdistaa


Korkkikestää luonnostaan ​​vettä, lämpöä ja hometta. Tämä materiaali on helppo puhdistaa, mutta muista rajoittaa altistumista suoralle auringonvalolle haalistumisen estämiseksi. Pyyhi vuodot välittömästi. Pyyhi pinta säännöllisesti kostealla liinalla. Korkkimatot tulee puhdistaa huolellisesti jokaisen käytön jälkeen.

Voit poistaa kovat jäljet ​​korkki matot hiekkapaperilla. Kuivaa korkkimatot aina perusteellisesti, ennen kuin laitat ne pois. Korkkityynyt ovat erittäin suosittuja pöydän sisustustuotteita, joita käytetään tyypillisesti pöytälevyinä ja lasinalusina. Siksi sinun on tiedettävä, mitä tehdä, kun korkki likaantuu.


Vastaa

X
Tilaa Korkkinäytteitä