Ympäristöystävällinen ja moderni korkkikangas


Korkkikangas tai korkkinahka on korkealaatuinen kangas, joka on valmistettu ohuista korkkilastuista, jotka on saatu suoraan korkkitammen kuoresta. Suuri osa tuotannosta tehdään käsin.

Korkkikankaan innovatiiviset ominaisuudet ovat ainutlaatuisia ja alkuperäisiä. Korkkikangasta on saatavana ainutlaatuisina tekstuureina, luonnonmalleina ja se on valmistettu erilaisista perusmateriaaleista loppukäytöstä riippuen.


Korkin edut


Tyylikästä ja hienostunutta korkkikangasta käytetään monenlaisissa tuotteissa, mukaan lukien käsilaukut, urheilupussit ja matkalaukut, lompakot ja kellot, pehmustetut huonekalut, vaatteet, tyynyt, matot. jooga, kengät, taidemaalarin kangas jne. Korkkikankaat ovat pehmeitä ja miellyttäviä. Tämä materiaali on ekologista ja ekologista.

Se voi olla helppo puhdistaa ja kestävä. Lisäksi se on yhtä kestävä kuin nahka ja yhtä monipuolinen kuin kangas. Korkkikangas on vedenpitävä ja likaa hylkivä. Se soveltuu erinomaisesti pölyn, lian ja rasvan torjuntaan. Korkkimateriaali on valmistettu erityisillä tekniikoilla, jotka tekevät siitä pehmeän, joustavan ja kestävän halkeilun. Käytettynä se käyttäytyy kuin luonnollinen iho – se luo herkkiä ryppyjä. Toisaalta se kestää haalistumista ja hankausta.


Uudet suuntaukset


Korkki on vihreämmässä ja tulevaisuuteen suuntautuvassa yhteiskunnassa ainoa 100-prosenttisesti luonnollinen, kestävä ja kierrätettävä raaka-aine. Sen sovellusten ja ominaisuuksien runsautta ei ole vielä pystytty toistamaan uusilla tekniikoilla. Alhaiset ympäristövaikutukset, energiatehokkuus, laatu, kestävyys ja uudelleenkäytettävyys ovat ekologisen suunnittelun tunnusmerkkejä, mikä on innovatiivinen ja tulevaisuuteen suuntautuva suuntaus.

Se on tulossa yhä suositummaksi, koska korkille on ominaista sen rajoittamaton potentiaali. Korkkikangas on luonnollinen, uusiutuva ja kemiallisesti inertti tuote. Se ei saastuta, se suojaa metsiä – se ei tuhoa niitä. Se edistää niiden puhdistusta ja huoltoa. Tätä materiaalia käytetään metsittämään alueita, joilla on aavikoitumisvaara. Korkkikangas on terveydelle turvallista, palanut ei polta myrkyllisiä kaasuja. Se on kestävä – pysyy muuttumattomana ajan myötä. Korkinlämmönjohtavuus on pienempi tulenkestävien tuotteiden välillä


Vastaa

X
Tilaa Korkkinäytteitä