Muodikkaat ja alkuperäiset korkkitarvikkeet


Tiesitkö, että talon korkkitarvikkeet ovat alkuperäisiä ja kauniita? Ympäristötuotteita on myös korkkitammessa tai Quercus suberissa. Halutessasi voit vaihtaa kotiasi 180 astetta trendikkäillä korkkitarvikkeilla. Luonnollinen korkki ei ole vain monipuolinen eristemateriaali ja loistava peite seinille ja lattialle.


Vaihtoehto perinteiselle seinälle


Korkkirullat ovat täysin universaaleja. Voit käyttää sitä korkkilevynä kotona, toimistossa tai koulussa. Ne toimivat kuitenkin myös rakennuksen eristeenä tai seinän pehmusteena. Niitä käytetään myös nivelten materiaalina, mainosmateriaalien valmistuksessa ja korkealaatuisena korkkialustana paneeleille tai päällysteille.

Korkkirullien ainutlaatuisia ominaisuuksia arvostetaan myös mallinnettaessa arkkitehtonisten tai rautatiemallien mallinnuksessa sekä korkkityynyinä ja mattoina joogaa tai kuntoa varten. Keskirakeinen korkkirulla on ihanteellinen kaikenlaisten pintojen tuottamiseen tietojen, mainosten, uutiskirjeiden jne. Kiinnittämiseksi. Korkean joustavuuden, korkean estetiikan ja korkean vastustuskyvyn takia keskirakeista korkkia käytetään korkkinäyttötauluna, vitriininä ja mainosnäytönä.


Ilmoitustaulu


Voit helposti ja turvallisesti liittää yritysasiakirjat korkkiin toimistoon tai valokuvia lomastasi kotona. Tässä tapauksessa tarvitset 5-10 mm paksun korkkirullan. Korkkirullat seinällä 2-4 mm paksut tekevät työnsä, jos sinulla on jo pehmeä pohja, johon haluat kiinnittää koristeellisen korkkikerroksen.

Tällaisen ohuen korkkirullan substraattina voit käyttää pehmeää huokoista huopaa, styroksi tai pahvia. Jos kuitenkin olet kiinnostunut korkin paksuudesta enemmän, valitse yli 10 mm paksu keskirakeinen korkkirulla. Tällainen paksu korkkirulla voidaan liimata suoraan seinälle tai muuhun substraattiin tai sitä voidaan käyttää korkkialusten jakamiseen työpöytien välillä, jotka toimivat työpaikan pehmusteena ja kätevänä ja helposti saavutettavana suurena korkkilevynä. .


Vastaa

X
Tilaa Korkkinäytteitä