Korkkitulppa – täydellinen kosteutta vastaan


Kosteus on monien asuntojen ja talojen käyttäjien haittoja. Tämä on ehdottomasti iso ongelma, jota ei ole helppo ratkaista. Huoneiden ylikuumenemiseen tai huonoon ilmanvaihtoon liittyvä liiallinen kosteus johtaa terveydelle vaarallisten homeiden ja sienien esiintymiseen.

Kosteutta esiintyy usein uusissa rakennuksissa, jotka eivät ole kuivuneet riittävästi rakentamisen jälkeen. Nykyisissä huoneistoissa seinien huono lämmöneristys on kuitenkin yleinen syy homeen esiintymiseen. Mitä tehdä ei-toivotun kosteuden ja sen seurausten välttämiseksi? Valitse luonnollinen korkkitulppa, jolla on erikoisrakenteensa vuoksi epätavallisia ominaisuuksia.


Korkkintulpan edut


Koostumuksessaan korkki sisältää tanniineja, ei proteiineja, joten kosteuden ja ennen kaikkea mätänemisen haitalliset vaikutukset eivät ole sen alaisia.

Toinen erityispiirre on vähäinen hygroskooppisuus – ei vesihöyryn imeytymistä. Tämä on erittäin tärkeä etu, joka on otettava huomioon valittaessa raaka-ainetta seinäämme tai kattoomme.

Kosteus laskeutuu yleensä huonosti eristetyille alueille ja houkuttelee pölyä. Ajan myötä näille alueille muodostuu hometta. Korkin tapauksessa edellä mainitun hygroskooppisuuden ansiosta tällaista tilannetta ei tapahdu – se on pienin seinien rakentamiseen käytettyjen materiaalien joukossa.

De plus, c’est un matériau antistatique – il n’attire pas la poussière, c’est pourquoi c’est un matériau anti-allergique idéal. En choisissant un liège, nous sommes sûrs qu’aucune moisissure ou champignon n’apparaîtra à sa surface. Matière première très recherchée


Erittäin haluttu raaka-aine


Korkki muissa maissa on erittäin toivottava raaka-aine, joka ei vain estä hometta tai sientä, mutta on myös hyödyllinen tämän ongelman ilmetessä. Kun vääntyneet seinät ovat kuivuneet, siihen asennetaan seinäpistorasia.

Se on todellinen luonnollinen este myseelille. Korkkivoi myös eristää huoneiden sisätilat tiettyjen rakennusmateriaalien aineiden haitallisilta vaikutuksilta.

Epätavallisen rakenteensa ja parametriensa vuoksi korkkiruuvia käytetään monissa kotitalouksissa ja toimistoissa sekä koristetuotteena että suojana melulta, kylmältä tai kosteudelta. Laaja valikoima värejä ja kuvioita antaa sinun sopia mihin tahansa huoneeseen, mikä johtaa varmasti luonnolliseen ja ympäristöystävälliseen suunnitteluun.


Vastaa

X
Tilaa Korkkinäytteitä