Parhaat korkki-inspiraatiot


korkkipakkaukset

Tänä vaikeana ajanjaksona, jolloin monet ihmiset työskentelevät etänä tai heillä on seisokkeja koronavirusepidemian takia, kehotamme teitä hyödyntämään tätä ajanjaksoa tutustumalla korkia koskeviin monialaisiin inspiraatioihimme, joissa tämän korkkimateriaalin esitellä mahdollisimman täydellisesti.

Monet ihmiset eivät tiedä sitä, mutta vuodesta 1912 lähtien Glassberries Design Awards ei ole unohdettu suunnittelun kokoelmalle. Kilpailun käsite inspiroi lasielämää ja lepää inspiroivissa sykleissä neljällä pylväällä: vahva identiteetti, luovuus, innovaatio ja kestävyys.
The Glassberries Design Awards -maksuvaatimus innovoinnista ja tuotekehityksestä per la quote -periaatteella: kasvu, markkinoille tuloaika, teollinen muotoilu ja parannus jatkavat palvelun asiakasta.

Se huolehtii jatkuvasti ympäristön tehokkuudesta ja sosiaalisesta vastuusta, tukee koulutusta, paikallisia yhteisöjä ja johtaa aktiivista politiikkaa ympäristövaikutusten minimoimiseksi.
Lisäksi esittelemme Cristian Carvalhon ja Francisco Cardoson suunnittelun, jossa on tietysti mielenkiintoinen pullotulppa, jossa on luonnonkorkkikansi.


Toinen mielenkiintoinen idea korkkikäytöstä on myös koriste maailmankartan muodossa, jonka ympäristötietoiset asiakkaat valitsevat yhä enemmän mielenkiintoiseen koristeeseen, esim. B. lastenhuoneeseen, mutta ei vain. Tällainen kartta toimii hyvin myös toimistossa tai yksinkertaisesti sisustussuunnitteluna, jossa innokkaat seikkailu matkustajat voivat merkitä vierailemansa paikat lippuilla.

Vähän tunnettu, mutta alan asiantuntijoiden suosima korkkioikeapaksuus on suosittu tapa rauhoittaa äänitysstudiota. Se on rohkea korvaus äänieristetylle vaahdolle ja näyttää olevan toiseksi suosituin luonnollinen äänieristys sen jälkeen, kun hän on asunut kerrostalossa ja joutunut hiljentämään seinän hieman meluisamman naapurin edessä.

Yleisimpiä vaihtoehtoisia materiaaleja, joita tässä käytetään, ovat korkkilevyt, rullakorkki tai paisutettu korkki. Yleisimmin käytetty paksuus on 10 mm korkki.


korkki nasassa

Koristeellista korkkia käytetään usein koristeena kylpyhuoneen seinillä. Oikea käyttö estää kosteuden, homeen tai sienen pääsyn. Laajasta seinäankkureiden valikoimasta jokainen löytää mallin itselleen. Kaupastamme löydät noin 30 seinäkorkkirakennetta, joita voidaan käyttää paitsi kylpyhuoneessa, myös makuuhuoneessa, keittiössä tai toimistossa.

Jooga on ala, jossa korkillaon myös paljon tarjottavaa. Harjoituskuutiot, tyynyt tai matonpäälliset ovat erinomaisia ​​vaihtoehtoja synteettisistä materiaaleista valmistetuille joogatuotteille. Puhumattakaan siitä, että nämä ovat sitten kestävämpiä ja helpommin huollettavia tuotteita.

Vielä vähemmän tunnettu, mutta yhtä tärkeä korkinrooli on eristää NASA: n lautat ja satelliitit. Avaruussukkula Columbian valtava ulkoinen polttoainesäiliö on osittain eristetty 497 kilolla korkkia, jotka on otettu 225 korkkitammen kuoresta Portugalissa, New York Timesin mukaan.
Korkki sekoitetaan toisen materiaalin kanssa eristämään 154 metrin säiliö, joka kuljettaa kylmää nestemäistä vetyä ja happea lautan kolmelle päämoottorille.
Säiliö on ainoa sukkulan segmentti, jota ei käytetä uudelleen. Se heitetään 70 mailia korkealle ja murenee Intian valtamerelle.
Säiliön rakensi Martin Marietta Corporation Bay Streetille. Louis, Missouri. Yritys osti 45 000 puntaa korkkia useisiin ulkoisiin säiliöihin ja laajaan maaperätestaukseen.


Vastaa

X
Tilaa Korkkinäytteitä