Googlen ensimmäinen kiinteä kauppa, koristeltu luonnonkorkilla


Korkmöbel in Googles erstem Laden in New York

Kuukausi sitten Google avasi ensimmäisen fyysisen myymälänsä New Yorkiin. Meidän mielestämme tiedot olisivat jääneet huomaamatta, jos tämä maailman kannattavin yritys ei olisi päättänyt sisustaa tiloja korkilla ja korkkikalusteilla.

Sisätilojen suunnittelussa käytettiin suhteellisen nuoren tieteenalan, neuroestetiikan, löydöksiä. Tämä kenttä tutkii, kuinka visuaalinen estetiikka vaikuttaa kehomme ja mielemme.

Puolalaisen suunnittelijan Daniel Michalikin huonekaluja käytettiin yrityksen paikassa New Yorkin Chelseassa. Huonekalut, mukaan lukien soikeat sohvat ja pöydät, on valmistettu vaaleasta puusta ja korkista neutraaleilla väreillä, mikä saa tuotteet erottumaan.


Korkkiakäytettiin muun muassa LEED Platinum -sertifikaatin – korkeimman mahdollisen sertifioinnin saavuttamiseen Green Building Rating -sertifikaatin yhteydessä. Sisustus on suunniteltu siten, että loppukäyttäjä tuntuu yhtä mukavalta kuin kotona.

Pääsisäänkäynnin lähellä on 5 metriä korkea pyöreä lasirakenne (suunniteltu ja valmistettu paikallisten New Yorkin yhteistyökumppaneiden kanssa), joka tunnetaan nimellä Google Imagination Space. Henkilökohtaisilla vuorovaikutteisilla näytöillä ja pyörivillä näyttelyillä kävijät voivat nauttia parhaista tuotteista ja tekniikoista, alkaen Google-kääntäjäkokemuksesta ja koneoppimisominaisuuksistamme.

Kaupan läpi kulkee ohut mustan metallin viiva, joka merkitsee sujuvaa ja huomiota herättävää polkua eri näyttöjen välillä. Tukipalveluna toimivalla keskellä olevalla pyöreällä mittarilla on neonhalo, joka sanoo ”auta täällä” renkaassa useita kertoja.


Ostajat ja neuvoa etsivät voivat käyttää istuimia penkkien, jakkaroiden ja jakkaroiden muodossa. Näyteikkunoissa on valaistut ”paljastuslaatikot”, jotka esittävät Google-tuotteita ja antavat ohikulkijoille mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa niiden kanssa lisätyn todellisuuden tekniikan avulla.

Alkuperäiset tiedot ilmestyivät Google-blogiin, jonka löydät täältä.

https://blog.google/products/devices-services/google-store-nyc/


Vastaa

X
Tilaa Korkkinäytteitä