Tulostus luonnonkorkille – onko se mahdollista?


foto på trafikkorken

Monikäyttöiselle materiaalille sopivalla tavalla korkkitaltistetaan myös erilaisille tulostustekniikoille. Se ei ole vain tekninen korkki, vaan myös korkkipöly tai viinikorkki, esim. Tekniikka auttaa säilyttämään korkin luonnolliset ominaisuudet ja antamaan sille ainutlaatuisen ilmeen eri tulostustekniikoiden avulla.

Korkimateriaalit eroavat toisistaan ​​pääasiassa joustavuutensa ja lujuutensa vuoksi, joten ne sopivat eri teollisuudenaloille, kuten rakentamiseen, kuljetukseen ja jalkineisiin. Korkkierullina ole enää vain korkkia, voit tehdä niillä mitä tahansa nykyään.


tryk på korkpropper til vin

Erittäin suosittu painomenetelmä on silkkipainatus esimerkiksi korkkikangase, korkkimatte. Valikoimamme sisältää tämän tyyppisen tulostuksen.

https://korkkikauppa.fi/luokka/korkkitaulut/

Tällä tavalla saavutat upeita tuloksia ja pienellä inspiraatiolla voit luoda ainutlaatuisen maton kotona, kuvion korkkitaululle seinälle tai korkkijoogamatolle.

Korkkieja voidaan käyttää myös digitaalisiin tulosteisiin, esim. Mainospalojen kanssa. Tällaiset markkinointiprosessit ovat nähtävissä erityisesti pubeissa, joissa on usein oluen ja juomien korkkialuslasit painettuna tai digitaalisesti painettuna. Näitä levyjä käyttävät myös erityyppiset yritykset lisäämään bränditietoisuutta asiakkaidensa keskuudessa.

Viime aikoina kuitenkin melko viimeaikainen korkkikuvien suuntaus on aiheuttanut paljon kiistaa. Ne on valmistettu korkkilevyistä. Joillakin yrityksillä, etenkin Länsi -Euroopassa, on mahdollisuus tilata henkilökohtaisia ​​valokuvia tulostamalla ne, mikä on erittäin houkuttelevaa ja voi olla todella ainutlaatuinen lahja läheisellesi.


tryk på en korkstofpose

Disse er naturligvis ikke de eneste anvendte udskrivningsmetoder. Fotos kan påføres en blok eller korkplade ved hjælp af termisk sublimeringsudskrivningsprocessen. Så er disse fotos ikke forskellige fra deres kolleger på fotopapir. Den eneste forskel er korken tilbage. I videoen herunder kan du se, hvordan denne teknik fungerer i praksis:

https://www.youtube.com/watch?v=T14bt6M7nCI

Toinen, ellei suosituin korkkityyppi, johon on painettu, on korkkikangas ja siihen liittyvä korkkituote, ts. korkki. H. Korkkiviinitulpat. Ensimmäiselle korkkipussien ja yleisesti ymmärrettyjen korkkitarvikkeiden tulostaminen on yleisintä. Tämä ala on erityisen suosittu Portugalissa, ja ohjaustangon mallien ja muotojen monimuotoisuus on henkeäsalpaava.

Ensimmäinen vaikutelma, joka ilmestyi 1700 -luvulla, oli kuitenkin viinikorkkeihin. Yli 200 vuoden ajan viininviljelijät ja viinitarhojen omistajat ovat merkinneet tuotteitaan tällä merkinnällä. Jokaisessa luonnollisessa korkissa on alkoholin valmistajan logo avattaessa.


Vastaa

X
Tilaa Korkkinäytteitä