Luonnollinen korkkikalastuksessa


Kalastus kelluvilla korkkialon välttämätöntä rannikkokalastuksessa. Luonnollisesta korkista valmistettuja kellukkeita, jotka on aiemmin valmistettu pääasiassa viinikorkkeista, käytettiin ja käytetään usein kalastukseen ja kalastukseen. Kalastajat käyttävät sitä kuten muiden materiaalien kellukkeita, mutta kalastajat käyttävät korkkia koukun sijainnin merkitsemiseksi vetämällä sitä kalastusverkkoja ympäröivän siiman ympärille.

Korkkia käytetään täällä pääasiassa sen kelluvuuden ja kelluvuuden vuoksi. Tällaiset kellukkeet, toisin kuin tehdasvaahdot ja muoviset, toimitetaan raskaalla painolla, joten niiden kanssa varustettu setti lentää haluttuun kohtaan ilman, että se kääntyy tuulessa.

Ilmalla täytettyjen korkkikennojen ainutlaatuinen rakenne tekee luonnollisesta korkista vettä kevyemmän. Internetistä löydät monia kalastusliikkeitä, jotka tarjoavat korkkikellukkeita tai luonnonvärisestä korkista valmistettuja sauvoja, koska se ei ole niin liukas kuin synteettiset kahvat.


Monissa paikoissa, lähinnä Välimerellä, sitä käytetään useammin kuin muita materiaaleja sen saatavuuden vuoksi. Voit myös saada korkin kellumaan itsellesi vähän aikaa ja halukkuutta.

DIY -opetusohjelmat viittaavat siihen, että poraat 3 mm: n reiän viinikorkin keskelle ja täytät sen bambutangolla. Anna korkkitulpalle tyypillinen kyyneleiden muoto valtuutetulla poralla ja hiekkapaperilla, leikkaa tikku ja viimeistele toisella puolella haarukalla leikattu uimuri. Kääri sitten kärki kierteellä ja maalaa se tarvittaessa niin, että se näkyy vedessä. Alla näet esimerkkiopetusvideon siitä, miten voit tehdä sen itse kotona.

https://www.youtube.com/watch?v=JWUBnmM__cw


Toisaalta korkkirakeita käytetään joskus syötin lisäaineena. Tämä koskee esimerkiksi karpin syöttejä. Tämän lisäyksen ansiosta kalastuksessa käytetyt korkkipallot voivat poimia tyypillisen samankokoisen proteiinipallon. Koska korkki on luonnollinen tuote ja se kelluu erittäin hyvin, korkkipellettejä lisätään jauhettuihin sekoituksiin, jolloin saadaan pop-up-palloja tai -koukkuja, joiden tiheys on pienempi.


Vastaa

X
Tilaa Korkkinäytteitä