Korkki – paras tapa saada kitisevä lattia


Särisevä lattia on laaja ongelma, ja vinkuminen voi ärsyttää ja vaikeuttaa elämää. Monet ihmiset vain kestävät tämän tuskallisen kiroilun taistelun sijasta. Ehkä se johtuu siitä, että ihmiset eivät tiedä, miten päästä siitä eroon.

Riipumisen syystä riippuen se voidaan yleensä poistaa erittäin helposti ja nopeasti itse ilman asiantuntijan apua. Yksi tärkeimmistä syistä on, että kun lankut pienenevät, ne kuivuvat, ne eivät sovi tiukasti toisiinsa ja viereisten lankkujen välillä on aukkoja. Kun kävelet tällaisella lankulla, se liikkuu, koskettaa viereistä lankkua ja se kilisee.


Toinen yleinen ongelma kitiseville lattioille on väärä tai huonolaatuinen kiinnitys levyn palkeisiin tai kattopalkkeihin tai erilainen levyjen kiinnitys. Tämä johtuu siitä, että parketin ja betonilattian väliin laskeutuu erilaisia ​​kiviaineita tai tuki on liian ohutta. Riippumatta siitä, onko koko lattia tai sen osat rypisevät, on myös useita tapoja poistaa ei -toivottu melu.

Kuitenkin, jos sinulla on mahdollisuus ja vähän vapaa-aikaa, voit käyttää korkkityynyä, mieluiten 2-3 mm 45 asteen kulmassa. Ensinnäkin on arvioitava, mihin kellariin paneelit tulisi sijoittaa, ja mikä tärkeintä, kuinka (ja jos mahdollista) on tasainen. Tässä tapauksessa ohut korkkialus riittää, jos et aio käyttää paksumpaa aluskerrosta, jossa saumat ovat tasossa paneeliliitosten kanssa.


Seinien laajentaminen on jälleen tarpeen, koska lämpötilan noustessa paneelien tilavuus voi kasvaa, mikä kasvaa ja alkaa halkeilla tai paneelien väliin muodostuu rakoja. Tämä puolestaan ​​aiheuttaa veden tunkeutumista ja muita halkeamia.

Entä jos kaikki lattia ei rypistyisi, vaan vain osa siitä, jolloin yleisimmät paikat ovat yleensä jalkakäytävillä huoneesta toiseen. Ongelma -alueelle on tehtävä reikä 8 mm: n poralla.

Työnnä putki 45 asteen kulmassa levyjen alla olevaan reikään ja paina asennusvaahtoa ennen pullon ravistamista noin 30 sekunnin ajan. Materiaali kerääntyy 2-3 tunnin kuluttua, minkä jälkeen voit helposti kävellä tässä vaiheessa. Räjähdystä ei pitäisi esiintyä.


Vastaa

X
Tilaa Korkkinäytteitä