Lambourde eristyslevy


LAMBOURDÉ on nopea levitysjärjestelmä, joka on suunniteltu matalapaksuiseen eristykseen ja rakennusten saneeraukseen. Sitä käytetään mekaaniseen kiinnitykseen lattiaan tai seinään, mikä tarjoaa täydellisen lämpö- ja äänieristyksen puu- tai kipsilevypinnan alle. Materiaali on 100 % luonnollista. Sillä on vertaansa vailla olevat lämpö- ja akustiset ominaisuudet. Materiaali on helppo asentaa uppoasennettavien säleiden ansiosta ja se tarjoaa mekaanista vakautta.


Se toimii erittäin laajalla lämpötila-alueella -180 ° C – 120 ° C. Erittäin korkeissa lämpötiloissa se ei eritä myrkyllisiä aineita, kuten hiilidioksidia. Tuotteen kokonaistiheys on noin 110 kg/m3. Paloluokka on merkitty E-kirjaimella eurooppalaisessa spesifikaatiossa. Äänen absorptiokapasiteetti voi olla jopa 59 dB tätä tuotetta käytettäessä. Portugalilaisen ratkaisun ansiosta korkkiin upotetut nauhat mahdollistavat sekä kipsi- että OSB-levyjen asennuksen.


Se toimii erittäin laajalla lämpötila-alueella -180 ° C – 120 ° C. Erittäin korkeissa lämpötiloissa se ei eritä myrkyllisiä aineita, kuten hiilidioksidia. Tuotteen kokonaistiheys on noin 110 kg/m3. Paloluokka on merkitty E-kirjaimella eurooppalaisessa spesifikaatiossa. Äänen absorptiokapasiteetti voi olla jopa 59 dB tätä tuotetta käytettäessä. Portugalilaisen ratkaisun ansiosta korkkiin upotetut nauhat mahdollistavat sekä kipsi- että OSB-levyjen asennuksen.


Vastaa

X
Tilaa Korkkinäytteitä