Spray korkki – sovellus


Spray korkki - sovellus

Spray korkki – sovellus. Rakentamisen tieteen edistyessä pyrimme käyttämään uusinta teknologiaa löytääksemme oikeat ratkaisut. Joskus tämä tekniikka voi sekoittaa vanhoja ja uusia tapoja, eikä sen tarvitse olla myrkyllistä. Ruiskukorkki on erinomainen esimerkki innovatiivisesta ja hyväksi havaitusta ratkaisusta rakennusten ulkoviimeistelyyn, lämmöneristykseen ja vedeneristykseen vanhaa, luonnonmukaista rakennusmateriaalia käyttäen.

Spray-korkki on vaihtoehto maalille tai stukolle 80 % korkkirakeiden ja 20 % vesiohenteisen maalin sekoituksella, jota on saatavana useissa värivaihtoehdoissa. Suihkekorkki näyttää paljon stukkilta. Sen pinta on teksturoitu ja pehmeä kosketukseen. Se on hyvin samanlainen kuin maali, vain tiheämpi. Sitä on niin monessa värissä kuin millä tahansa maalilla, ja voit myös sävyttää sen.

Voit käyttää spraykorkkia lähes kaikilla pinnoilla, jotka maalaat perinteisellä maalilla. Voit suihkuttaa sitä suoraan kotisi kaikenlaisille ulkoseinille. Korkkirakenne luo myös mukavan liukumattoman pinnan, joten se sopii täydellisesti terasseille ja kävelyteille. Korkki ei ole niin kuuma kosketuksessa kuin muuraus ja kivi, joten se sopii ihanteellisesti uima-allasterasseihin. Vaihtoehtona ruiskuvaahdolle voit käyttää myös sisäseinien syvennyksissä olevaa ruiskutulppaa ilma-aukkojen tiivistämiseen.

Toisin kuin umpisoluinen vaahto, spraykorkki on hengittävää ja päästää vesihöyryn läpi, jolloin se kuivuu nopeammin. Tällä levitysmenetelmällä voidaan myös suojata puuseiniä homeelta ja lahoamiselta toimimalla puuta suojaavana sideaineena. Ruiskukorkkia voidaan levittää myös suoraan sisäseinille, jos pidät tästä sisustustyylistä.


Spray korkki - sovellus

Spray korkki – sovellus. Korkki on erittäin uusiutuva luonnonvara, joka yleensä hankitaan liittovaltion suojelluista metsistä, jotka on sertifioitu Forest Stewardship Councilin – Forest Stewardship Councilin (FSC) Portugalissa. Puunkuorta korjataan yhdeksän vuoden välein 150-250 vuoden ajan. Korkin kerääminen ei vahingoita puita. Lisäksi ruiskukorkissa käytetyt rakeet ovat tyypillisesti korkkitulppateollisuuden jätesivutuotetta.

Ruiskukorkki on seos 80 % korkkirakeita ja 20 % vesiohenteista maalia, joka levitetään ruiskulla ja paineilmalla. Koska spraykorkki sisältää 80 % korkkia, se vähentää mikromuovien vapautumista maalin hajoamisesta. Vertaa tätä muihin elastomeerimaaleihin, joissa sen sijaan on enemmän synteettisiä yhdisteitä.

Ruiskukorkki sulkee aukot ja ilmavuodot erittäin hyvin, ja tiivis rakennus on iso askel kohti lämpötehokasta rakennusta. Ruiskukorkkia voidaan levittää mille tahansa asianmukaisesti valmistetulle pinnalle – stukki, teräs, alumiini, puu, tiili, vinyyli, vyöruusu ja muut. Voit käyttää sitä monilla erilaisilla pinnoilla.


Saostumat ja pöly tarttuvat harvoin korkin pintaan, ja kun niitä ilmaantuu, pinta voidaan pestä pois. Kymmenen vuoden kuluttua pinta saattaa haalistua auringossa kuten mikä tahansa maali, ja se on ehkä levitettävä uudelleen. Suihkekorkilla on näennäisesti loputtomia etuja. Se on uusiutuva raaka-aine ja rakennusmateriaali, joten se on houkutteleva valinta monenlaisiin sovelluksiin. Sitä käytetään monissa sovelluksissa, koska se tarttuu puuhun, metalliin, muoviin ja betoniin ja sitä käytetään sekä rakennusten sisällä että ulkopuolella. Toimii kaikissa ilmasto-olosuhteissa; Se kestää UV-säteitä, sääolosuhteita ja rakeita, korkeita ja matalia lämpötiloja, hankausta, sieniä ja hometta.

Se on jopa tulenkestävä, täyttää eurooppalaisen E-luokan, eikä päästä myrkyllisiä höyryjä kyteessä. Korkki voi lisätä rakennuksen ulkopinnan palonkestävyyttä tulelle alttiilla alueilla. Ruiskukorkki edistää rakennusrakenteen lämmöneristystä, tiivistää rakennuksen ilmaraot ja vaimentaa ääntä. Ruiskukorkin lisääminen rakennuksen ulkopuolelle on yksinkertainen tapa yksinkertaisesti eristää olemassa oleva valmis rakenne. Suihkekorkki hylkii vettä (vaikeuttaa muurauksen imeytymistä) samalla kun se pysyy hengittävänä, jolloin höyry pääsee tunkeutumaan. Jos seinät ovat kuluneet, voit levittää niihin spraykorkkia, mikä säästää työtä ja kustannuksia sekä vähentää rakennusjätteen määrää. Se ei halkeile ja on joustavampi kuin maali ja stukko. Se on hypoallergeeninen ja itsepuhdistuva, koska sedimentti ja pöly eivät tartu helposti sen pintaan.


Vastaa

X
Tilaa Korkkinäytteitä