Korkki Päällysteinen auto


Pullon korkkeja käytetään todella epätavallisilla alueilla. Yksi näistä, jota on käytetty ainakin useissa paikoissa ympäri maailmaa, on pullonkorkkitulppien käyttö uuden auton ”korina”. Ensimmäinen Internetistä löytämämme auto on BMW Isetta. Hänen amerikkalainen ostajansa Daune Sanders vietti lähes vuoden liimatakseen 1 900 liikenneruuhkaa pienen autonsa pinnalle.


Toinen tämäntyyppinen ajoneuvo havaittiin Los Angelesissa, ja sen omistajat kehuivat uudesta hankinnastaan ​​myös verkossa. Kolmas esimerkki, jonka voimme kohdata etsiessämme tietoa samanlaisista ideoista autonomistajista, tulee Ranskasta. Claude Penin, entinen eläkkeellä oleva pyöräilijä ja hienojen viinien ystävä, yhdisti kaksi intohimoaan epätavallisiin teoksiin korkkitulpilla.

Hän on kierrättänyt korkkitulppia viiden vuoden ajan. Aluksi hänen intohimonsa oli polkupyörien korkkiminen, mutta kun ystävä antoi hänelle lahjaksi käytetyn Renaultin, hän tarttui tilaisuuteen ja ajoneuvo päätyi kokonaan viinikorkkien peittoon. Hänet tunnetaan nimellä ”Papa Bouchon” alueella tekemänsä työnsä ansiosta.


Texasissa, tarkemmin Houstonissa, amerikkalainen Jan Elftman peitti autonsa viinikorkeilla 90-luvulla. Hän keräsi korkkeja yliopistopäivien aikana tarjoilijana työskennellessään, ja idea tällaisesta koristeesta syntyi, kun hän meni ystävänsä kanssa Houstonista Artistic Cars Paradeen (https://www.artcarexperience.com/), joka pidettiin. alueella. Hän käytti noin 10 000 auton kattamiseen. Liikenneruuhkat. Mutta kuten taiteilija huomauttaa, kyse ei ollut vain auton tekemisestä mukavammaksi tai turvallisemmaksi. Elftman halusi luoda teoksen, joka yhdistäisi ihmisiä paikoissa, joissa taidetta ei normaalisti välitetä.

Emme ole löytäneet vastaavaa esimerkkiä mistään muualta, mutta se saattaa innostaa sinua rakentamaan auton, josta kukaan ei kulje välinpitämättömästi, tietysti myymälämme korkilla:


Vastaa

X
Tilaa Korkkinäytteitä