Korkkimatto levysoittimiin


Korkkimatto levysoittimiin

Korkkimatto levysoittimiin. Monet eivät sitä tiedä, mutta korkkiaon hyödyllinen materiaali jopa niin kapealla alalla kuin levysoittimien tai tarkemmin sanottuna gramofonimattojen valmistus. Gramofonimatto suojaa levyjä naarmuilta ja parantaa kuuntelumukavuutta. Suosituimmat gramofonimatot ovat enimmäkseen kumi- ja korkkimatot. Korkkimatot ovat yleensä hieman pehmeämpiä äänen suhteen, kun taas kumimatoilla on taipumus vaimentaa toistoa. Jos huoneen ilma on kuivaa, voi olla kustannustehokasta vaihtaa kumi- tai korkkimattoon staattisten vaikutusten minimoimiseksi. Korkkimattoa käytetään usein, koska se vaimentaa moottorin synnyttämää tärinää ja tuottaa vähemmän staattista sähköä kuin huopamatot.


Korkkimatto levysoittimiin

Korkkimatto levysoittimiin. Mielenkiintoinen tosiasia on, että levysoittimet käyttävät mattona myös kumikorkkimateriaalia. Korkki ja kumikorkki toimivat parhaiten metallilevyillä. Jos toimitat levysoittimeesi kumilautasen tai korkkimaton, muista, että sinun on nollattava levysoittimen VTA, koska nämä matot ovat lähes aina paksumpia kuin niiden vuorattu huopamatto.


Korkkimatot näyttävät olevan äänen suhteen hieman pehmeämpiä. Korkki tekee luultavasti suurimman eron minkä tahansa levymaton soundissa. Tämä tyypillisesti edullinen vaihtoehto on loistava luomaan tasainen lautanen lautaskontakti, mikä tekee levyn erottamisesta käytön jälkeen uskomattoman helppoa. Korkkimattojen lisäetu on, että ne ovat suosittu materiaali kaikenlaisten kuvioiden painamiseen. Internet on täynnä ainutlaatuisia välimuistia analogisen äänen ystäville. Ja jos et löydä itse mitään, voit tehdä kuvion itse ja laittaa sen matolle.


Vastaa

X
Tilaa Korkkinäytteitä