Puulämmitteinen takka luonnonkorkkikuorella


Puulämmitteinen takka luonnonkorkkikuorella

Puulämmitteinen takka luonnon korkki kuorella. Natura on palkittu puulämmitteinen takka, jonka on suunnitellut portugalilainen suunnittelustudio Inngage.

Rakenne antaa ainutlaatuisen luonteen korkisen ulkokerroksen ansiosta.

Natura on Fogo Montanhalle suunniteltu puuhella

https://www.inngage.pt/project/natura/

fi on suunniteltu antamaan teollisuustuotteelle luonnollisempi tunnelma. Ajatus käyttää korkkia pääverhousmateriaalina syntyi halusta antaa käyttäjälle kosketuskokemus takasta ja sitä kautta parempi lämmön tunne.


Puulämmitteinen takka luonnonkorkkikuorella

Puulämmitteinen takka luonnonkorkkikuorella. Yksinkertaisen rakentamisen filosofiaa noudattaen kiukaan runko on valmistettu teräksestä ja sen rakenteeseen asetetaan ja kiinnitetään korkkiprofiilit. Nämä profiilit on erotettu teräsrakenteesta estämään korkin tummuminen ajan myötä.

Valmistettu modulaarisista korkkiprofiileista, se muistuttaa vintage-patteria ja samalla tämä materiaali vahvistaa turvallisuutta sallimalla käyttäjien turvallisesti koskettaa ja tuntea puuhellaa, joten tämä laite sopii kaikkiin kodin huoneisiin.


Nature as a research project is over two years old. The relationship between the plug and the combustion chamber has been studied and improved to ensure proper air circulation, ease of installation and at the same time user safety when interacting with the wood stove through rigorous use tests.


Vastaa

X
Tilaa Korkkinäytteitä