Tuotepakkaus korkista


Innovatiivista korkkimateriaalia käytetään pakkaussuunnittelussa ja muussa. Tästä sai alkunsa tämän kestävän pakkaussuunnittelun ihanteellisen materiaalin tarina. Korkkimateriaalit tulevat pääasiassa Välimeren alueelta. Korkkitammi, josta korkki saadaan, on kotoisin Lounais-Euroopasta ja Luoteis-Afrikasta ja on yksi Portugalin yleisimmistä puulajeista.

Portugali tuottaa 61 prosenttia, Espanja lähes 30 prosenttia ja Italia alle 10 prosenttia. Puut eivät vaurioidu korkin louhinnassa. Avattaessa ulompi kerros poistetaan. Uutuksen jälkeen korkkitammi tuottaa yksinkertaisesti uuden kuorikerroksen. Tämä prosessi voidaan toistaa 9 vuoden välein. Aivan kuten keräämme lampaiden villaa, puut korkittuvat ja tuottavat sitä 150 vuotta.


Mikä tekee korkista hämmästyttävän luonnollisen raaka-aineen, joka on ihanteellinen ekologiseen pakkaukseen?

Korkilla on ainutlaatuisia ominaisuuksia ja tekstuureja. Se on luonnollinen kasvikudos – kuin mikroskooppisten solujen pesä, jota ympäröi kaasu ja peitetty polymeerillä ja vahalla. Nämä elementit antavat sille jäykkyyttä, läpäisemättömyyttä ja kimmoisuutta, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan kestävään pakkaussuunnitteluun.

Nykyinen tekniikkamme ei ole kyennyt jäljittelemään tätä laboratoriossa. Vain pieni korkinpala, joka on samanlainen kuin sokerikuutio, sisältää noin 60 miljoonaa näitä ilmalla täytettyjä soluja, mikä tekee siitä ainutlaatuisen materiaalin, kuten mikroskooppisen kuplamuovin kerrokset ja kerrokset.


Korkki on erittäin tehokas eristysmateriaali, jolla on erinomaiset iskunvaimennusominaisuudet. Tästä johtuen sillä on erinomainen ominaisuus suojella sisältöä, mikä tekee siitä erittäin sopivan pakkausmateriaalin. Se on tulenkestävä eikä tuota myrkyllisiä kaasuja. Liukumaton pinta voidaan luoda yksinkertaisesti leikkaamalla pinta. Sen suuri joustavuus ja läpäisemättömyys on yksi korkin tunnetuimmista ominaisuuksista.

Korkki ei kuitenkaan ole puuta, koska se on kuollutta kudosta, se on välinpitämätön aineelle, joten makua tai hajua ei vapaudu. Tätä suurta hygieenistä arvoa arvostetaan monilla luovilla aloilla. Korkin käyttö kestävään pakkaussuunnitteluun voi olla ihanteellinen ratkaisu monenlaisille tuotteille.Korkki on raaka-aine, 100 % uudelleenkäytettävä, 100 % kierrätettävä, 100 % luonnollinen, ympäristöystävällinen vaihtoehto, pakkaussuunnitteluidea, joka erottuu hyllystä. Mahdollisuudet ovat rajattomat, ja mitä emme usein kuule materiaaleista, kierrätysprosessi ei lopu koskaan. Nyt on innovaatioiden aika.

Alkuperäisestä korkista viinipulloihin, voimme nyt nähdä käytetyt korkkipakkaukset Pullosuunnittelu, elintarvikepakkaukset, viinimerkinnät, kosmeettiset pakkaukset ja paljon muuta. Maailmassa, jossa ympäristöystävällisten pakkausratkaisujen kysyntä kasvaa, tämä monipuolinen materiaali on täydellinen vaihtoehto. Puhtaasti luonnonmateriaalista korkista valmistettu pakkaus lähettää myös vahvan viestin kohderyhmälle.


Korkista tehdään nyt ainutlaatuisia malleja huonekaluista astioihin ja valaisimiin. Korkille on lukemattomia käyttötarkoituksia. Korkkimateriaali saattaa olla epätavallinen lähestymistapa, mutta se on 100 % ympäristöystävällinen. Se tarjoaa luovan vapauden tuotesuunnittelijoille, pakkaussuunnittelijoille ja innovoijille yleensä. Voit käyttää tätä materiaalia elintarvikepakkauksiin, viinietiketeihin tai laatikoihin. Tästä huolimatta se herättää helposti asiakkaiden huomion.

Vastaa

X
Tilaa Korkkinäytteitä