Luonnollinen korkki jooga matto

47.00 taiteen vuoksi

korkkimatto joogaharjoitteluun vaahtomuovipohjalla mitat 61cm x183cm x4mm

Tuotetunnus (SKU): YOGAMAT Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus


Luonnollinen korkki jooga matto


Luonnollinen korkki jooga matto on täydellinen lisä harjoituksiin. Jos sinulla on jo korkkimatto laukku, suosittelemme ostamaan myös laukkumme. Kuten matto, se on valmistettu kosteutta ja homeenkestävästä orgaanisesta korkista. Korkmattaan laukku on tyyli ja ekologinen asenteesi. Tämä herättää varmasti muiden huomion ja iloa.

Kutsumme sinut tutustumaan myös muihin joogavarusteisiin.


Suosittelemme myös muita korkkilattia tuotteita valikoimastamme.


Onko sinulla kysyttävää? Älä epäröi käyttää verkkosivustomme chatia. Voit kysyä meiltä myös Facebook-kanavallamme. Löydät myös paljon mielenkiintoista tietoa korkista.

Muista myös käydä YouTube-kanavallamme. Lisäämme sinne säännöllisesti arvokkaita ja mielenkiintoisia videoita. Lähetämme tietoja korkin asennuksesta ja käsittelystä. Sekä monia mielenkiintoisia faktoja jatkuvasti kehittyvästä ja yhä suositummasta korkkiteollisuudesta maailmassa.

Lopuksi voit löytää upeita DIY-projekteja Pinterest-sivultamme. Lisäämme mielenkiintoisimmat korkkikäsityöt ihmisiltä ympäri maailmaa ja paljon muuta. Julkaisemme myös korkkimateriaaliamme. Löydät Pinterestistä tietoa, jota ei ole verkkosivuillamme tai muilla sosiaalisen median sivustoilla.


Lisätiedot

Paino 3.000000 kg (kilogramma)
Breedte

0,6m

Lengte

1,8m

Dikte

4mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Luonnollinen korkki jooga matto”