Jooga Korkki Harjoittelu Tiili

15.20 taiteen vuoksi

230 x 120 x 75 mm

Tuotetunnus (SKU): YOGAKOS Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus


Jooga Korkki Harjoittelu Tiili


Jooga Korkki Harjoittelu Tiili on valmistettu luonnonkorkista. Ne ovat vakaita ja tarjoavat erinomaisen tarttuvuuden. Tue kaikkien, jotka haluavat harjoittaa joogaa, merkitystä. Et tarvitse mitään lisämaksuja. Kubus-jooga tarjoaa enemmän vakautta ja kestävyyttä kuin komposiittivaahto. Ne eivät koskaan muodonmuutos riippumatta kuinka kauan niitä käytetään. Heistä valmistettu korkki on orgaanista ja orgaanista materiaalia. Ne ovat turvallisia myös allergisille ja mukaville kosketuksille. Lohkojen reunoissa on hienot käyrät. Ja ne ovat täydellisiä ryhmä- tai yksilöharjoituksiin.

Kutsumme sinut tutustumaan myös muihin joogavarusteisiin.

Niitä suositellaan erityisesti aloittelijoille.

Tiilen mitat: 23 cm x 12 cm x 7,5 cm


Suosittelemme myös muita korkkilattia tuotteita valikoimastamme.


Onko sinulla kysyttävää? Älä epäröi käyttää verkkosivustomme chatia. Voit kysyä meiltä myös Facebook-kanavallamme. Löydät myös paljon mielenkiintoista tietoa korkista.

Muista myös käydä YouTube-kanavallamme. Lisäämme sinne säännöllisesti arvokkaita ja mielenkiintoisia videoita. Lähetämme tietoja korkin asennuksesta ja käsittelystä. Sekä monia mielenkiintoisia faktoja jatkuvasti kehittyvästä ja yhä suositummasta korkkiteollisuudesta maailmassa.

Lopuksi voit löytää upeita DIY-projekteja Pinterest-sivultamme. Lisäämme mielenkiintoisimmat korkkikäsityöt ihmisiltä ympäri maailmaa ja paljon muuta. Julkaisemme myös korkkimateriaaliamme. Löydät Pinterestistä tietoa, jota ei ole verkkosivuillamme tai muilla sosiaalisen median sivustoilla.


Lisätiedot

Paino 0.650000 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jooga Korkki Harjoittelu Tiili”