Neljänneksessä valmistettu luonnon korkista

15.00 taiteen vuoksi

mitat: 230x80x80mm

Tuotetunnus (SKU): YOGACWW Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus


Neljänneksessä valmistettu luonnon korkista


Tarjoamme neljänneksessä valmistettu luonnon korkista, pienen ja ympäristöystävällisen, joustavamman ja liukumattomamman kuin tavallinen puu. Sitä paitsi, se ei kuulu, kun putoaa. Neljännes on vedenpitävä.

Se on helppo pitää puhtaana. Neljännes on valmistettu vankkaan ja tarjoaa erinomaisen otteen. Tue kaikkien, jotka haluavat harjoittaa joogaa, merkitystä.

Et tarvitse lisäkustannuksia, koska se tarjoaa suuremman vakauden ja kestävyyden kuin komposiittivaahtokomponentit.

Se ei koskaan deformoidu riippumatta siitä, kuinka kauan sitä käytetään. Heistä valmistettu korkki on orgaanista ja luonnollista materiaalia.

Ne ovat turvallisia myös allergikoille.

Lohkot pyöristetään yhdellä reunalla. Ne ovat ihanteellisia ryhmä- tai yksilöharjoituksiin.


Suosittelemme myös muita joogavarusteita kuntomattoihin, tyynyihin ja tyynyihin.


Suosittelemme myös muita korkkilattia tuotteita valikoimastamme.


Onko sinulla kysyttävää? Älä epäröi käyttää verkkosivustomme chatia. Voit kysyä meiltä myös Facebook-kanavallamme. Löydät myös paljon mielenkiintoista tietoa korkista.

Muista myös käydä YouTube-kanavallamme. Lisäämme sinne säännöllisesti arvokkaita ja mielenkiintoisia videoita. Lähetämme tietoja korkin asennuksesta ja käsittelystä. Sekä monia mielenkiintoisia faktoja jatkuvasti kehittyvästä ja yhä suositummasta korkkiteollisuudesta maailmassa.

Lopuksi voit löytää upeita DIY-projekteja Pinterest-sivultamme. Lisäämme mielenkiintoisimmat korkkikäsityöt ihmisiltä ympäri maailmaa ja paljon muuta. Julkaisemme myös korkkimateriaaliamme. Löydät Pinterestistä tietoa, jota ei ole verkkosivuillamme tai muilla sosiaalisen median sivustoilla.


Lisätiedot

Paino 1.000000 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Neljänneksessä valmistettu luonnon korkista”