Rulla joogaharjoituksiin

39.00 taiteen vuoksi

Parametri:

Korkeus: 300mm

Halkaisija: 150 mm

Tuotetunnus (SKU): YOGAKOS-1-1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus


Rulla joogaharjoituksiin


Tarjoamme pienen ja ympäristöystävällisen joogaharjoitusrullan, joka on joustavampi ja luistamattomampi kuin normaali puu. Ne eivät pidä paljon ääntä pudotessaan. Pieni joogaharjoitusrullamme on vedenpitävä. Se on helppo pitää puhtaana. Ne ovat kestävämpiä kuin vastaava komposiittivaahto. Joogaharjoitusten pieni rulla leikataan alkuperäiseen korkkiin. Niitä voidaan käyttää harjoituksen aikana vähentämään ranteen jännitystä.

Joogaharjoitusrullan pieni luonnollinen agglomeroitu korkki. Erityisen hyödyllinen seisoma-asennossa, joka antaa uutta pontta jalkojen ja käsien kanssa työskentelyyn.

Parametri:

Korkeus: 300mm

Halkaisija: 150 mm

Suosittelemme muita joogatarvikkeitamme.


Suosittelemme myös muita korkkilattia tuotteita valikoimastamme.


Onko sinulla kysyttävää? Älä epäröi käyttää verkkosivustomme chatia. Voit kysyä meiltä myös Facebook-kanavallamme. Löydät myös paljon mielenkiintoista tietoa korkista.

Muista myös käydä YouTube-kanavallamme. Lisäämme sinne säännöllisesti arvokkaita ja mielenkiintoisia videoita. Lähetämme tietoja korkin asennuksesta ja käsittelystä. Sekä monia mielenkiintoisia faktoja jatkuvasti kehittyvästä ja yhä suositummasta korkkiteollisuudesta maailmassa.

Lopuksi voit löytää upeita DIY-projekteja Pinterest-sivultamme. Lisäämme mielenkiintoisimmat korkkikäsityöt ihmisiltä ympäri maailmaa ja paljon muuta. Julkaisemme myös korkkimateriaaliamme. Löydät Pinterestistä tietoa, jota ei ole verkkosivuillamme tai muilla sosiaalisen median sivustoilla.


Lisätiedot

Paino 0.650000 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rulla joogaharjoituksiin”