Luonnollinen Korkki Joogakiila Iso

14.00 taiteen vuoksi

Luonnollinen Korkki Joogakiila Iso

Iso kiila joogaharjoitteluun
Pituus: 600mm
Leveys: 87mm
Korkeus: 30 mm
Tuotetunnus (SKU): YOGAKLIBIG Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus


Luonnollinen Korkki Joogakiila Iso


Tarjoamme pieniä ja ympäristöystävällisiä luonnollinen korkki joogakiila iso, jotka ovat joustavampia ja liukumattomampia kuin normaali puu. Ne eivät aiheuta paljon melua pudotettaessa. Pieni joogatiimimme on vedenpitävä. Se on helppo pitää puhtaana. Ne ovat kestävämpiä kuin vastaava komposiittivaahto. Pieni joogapidike leikataan alkuperäiseen korkkiin. Niitä voidaan käyttää harjoituksen aikana lievittämään ranteen jännitystä.

Joogin keskikiila, joka on valmistettu luonnollisesta agglomeroidusta korkista. Erityisen hyödyllinen seisonta-asennoissa, jotta voidaan antaa uutta pontta jalkojen ja käsien työskentelylle.

Mitat:

Pituus 60 cm

Leveys 9 cm

Korkeus 3 cm

Ei suosituksia selfie nos autres lisävarusteita jooga.


Suosittelemme myös muita korkkilattia tuotteita valikoimastamme.


Onko sinulla kysyttävää? Älä epäröi käyttää verkkosivustomme chatia. Voit kysyä meiltä myös Facebook-kanavallamme. Löydät myös paljon mielenkiintoista tietoa korkista.

Muista myös käydä YouTube-kanavallamme. Lisäämme sinne säännöllisesti arvokkaita ja mielenkiintoisia videoita. Lähetämme tietoja korkin asennuksesta ja käsittelystä. Sekä monia mielenkiintoisia faktoja jatkuvasti kehittyvästä ja yhä suositummasta korkkiteollisuudesta maailmassa.

Lopuksi voit löytää upeita DIY-projekteja Pinterest-sivultamme. Lisäämme mielenkiintoisimmat korkkikäsityöt ihmisiltä ympäri maailmaa ja paljon muuta. Julkaisemme myös korkkimateriaaliamme. Löydät Pinterestistä tietoa, jota ei ole verkkosivuillamme tai muilla sosiaalisen median sivustoilla.


Lisätiedot

Paino 0.50 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Luonnollinen Korkki Joogakiila Iso”